teşekkürler...
Printable View
maşallah, çok şık...
maşallah çok qüzel olmuş. :)
masallah masallah....
maşallah..
maşşallah yeni jantlarla çok iyi bi görüntü olmuş..
Maşallah diyorum çok fena güzel bi araç ama eski jantları daha iidi bence tabi zevk meselesi ...önlere sarı sislerden koyarsın daha da şık olur bence... kazsız belasız
maşallah maşallah allah nazarlardan korusun:) böle foto çekimlerini bende istiyorum haberin olsun :D
Masallah guzel duruyor. Ama su ofsetli bbsler bence olmamis tabi zevk renk meselesi ama bana sorarsan alman style pek vtecin hircinligina atilgan saldirgan durusuna hitap etmiyor. Bes kollu yada ilk jantlar gibi bisey taksan (belki sadece benim icin) cok daha guzel olur.
Bide bu sekilde fotoshop yapacak arkadasvarsa benim araca pmden ulasirsa cok sevinirim.
maşallah. çok güzel olmuş
Şöyle yandan bütün hatlarını görebilecegimiz shop suz bir resim yokmu ?
Maşallah iyi emek harcamışsınız ;)
offsetli jant mevzusunda tamponlar kesinlikle makyajlı olmalı..
arkaya typer eki lazım ayriyetten bence
maşallah kazasız belasız.
Arada sırada böyle değişiklikler iyidir.
Maşallah...
Tek bişey : Fevkaladenin Fevkinde ;)
TR den de çok güzel gözlere hitap eden araçlar çıkmaya başladı emeğinize sağlık fatih kazasız belasız kullanmak nasip etsin
jantları 14 sac jantla takas edermsıın :D
kanka harbı fena yaa, tesısat ısını bıtırıyımde bi bbs banada gıder herhalde :D
Maşallah gerçekten :) Yakışmış japona german olmak :)içerenköy carrefour sanırım
maşallah çok güzel... :)
elinize sağlık çok güzel duruyor:)
kamber kıt sart kardesım vay bea ben nezman takcam jantı dusunuyrum:)
Maşallah çok güzel olmuş,kazasız belasız :)
Araç çok iyi.Bir JDM sever olarak JDM i daha çok yakıştırmama rağmen German'ın da güzel durduğuna kanaat getirdim :) :)
Çok güzel olmuş araç jantlar çok yakışmış maşallah.
tamponları sinek kaydı traşlamalısın diyorum + typeR tampon ekleri :) ayrıca bbslerin vede lastiklerin ölçülerini yazarmısın civic e bu jantları düşünüyorumda 16'' ofsetli..
geçenlerde cadde de gördüm, canlısı daha da bi güzel duruyo maşallah.:)
jantlar cuuk oturmuş maşllah
bence arkadasların dediği gibi yapıp tamponları sakın bozma böyle gayet güzel.. ayrıca sonradan seritli yapmak isteyebilirsin arka tampon cok zor bulunuyor hele şeritleri bulmak ondanda zor tavsiye etmem
maşallah bbs lerde fenalarda
fotolar süper aracada masallah
hani kamber kiti :)
Allah kaza bela vermesin.
maşallah ... sade ve güzel :)
çok cici olmuş maşallahhhhhh
BBS den önce olan beyaz jantların marka modeli nedir ?