Çok deli yarışlar yapardık.. 5-10 takla attığımız oldu:d
Printable View
Çok deli yarışlar yapardık.. 5-10 takla attığımız oldu:d
yau bu motor dünyasına hastayım hatta bir dönem yakın arkadasımın r1 ni kullandım 2003 model led li stopları olanlardan cok tehlikeli araçlar ama seviuorum bakalım evden habersiz bir gsx-r 600 sahibi olmak istiyorum :D
Ulan el kadar alet yaa hergün hatta saat başı cilalasan komaz ahahahahaha
Manyak birşey yaaa,gördükçe motor alasım geliyo :D Bu arada konu fena hortlamış galiba :D
maşallah cok güzel bee :D
Allah Kaza Bela Vermesin Aman Abicim Dikkat Et.
Ben Yoshiciyim, Akro ile işim olmaz zaten slip ondan güç beklemek saçmalık olur ses olarak Akrapovic boğuktur Yoshimura yırtıktır. Özellikle piyasada dolu RS5 varken GP Force çok daha güzeldi.. Türkiyede olsa Arata veya Sato tercih ederdim
Öylemi pek güzel Bitez-Kos arası yarışalımda ben eğitim teknesini alırım motorla biraz zor :hahaha:
Valla ben 2007 Mayısında 18.500 liraya almıştım ozaman Mutluhanda sıfırını Cem 19 küsura bırakıyordu.. Ben 2. eline bu parayı vermiştimki üzerinde hatırı sayılır aksesuarı vardı.. 6000 km sonrada aynı paraya sattım. Temiz motor herzaman satılırda malesef ben motoru sattıktan sonra alan arkadaş çaldırdı plaka sorgulamadan bakınca çok üzülmüştüm.. Yeni kasa ap ayrı bir motor ama yinede movistar kadar yakışıklı değil. Benim gözüm hala bisiklet gibi tüysiklet duran ince tasarımına alışamadı, ama yinede HESD bile almak için bir sebep hayat kurtarır. :)
Ben Gixxer 1K için satmıştım ama hem ailem hemde arkadaşlarım çok gönül koyduklari için almadım, araba aldım..
Mutsuzum yardım edin :p
allah kaza bela vermesin kardeşim, maşallah kız gibi...