amin amin cok saolun :)
Printable View
amin amin cok saolun :)
Maşallah çok güzel.
kabasakal derken :D
kabasakal derken :) cok yakın arkadasımda da var onun ki TEMEL REİS benimki KABASAKAL hala sticker arıyışları içindeyiz o yani baska bi anlamı yok :) stickercı arkadaslardan yardım bekliyorum :)
güzel yorumlarınız içinde cok teşekkürler
maşallah :)
maşallah kardeşim güzel derli toplu :icon_tup:
cok teşekkürler ama derli toplu değil :) yavaş yavaş toplamaya basladım yaklaşık 2 aydır arac bende fazla bişey yapamasamda halledilmesi gereken acil yerler halledildi kalan yerler keyifle yavas yavas olucak inşallah
Maşallah basıklıkla nokta olacaktır.
Masallah..
maşallahı var iyi günlerde kullanın
Maşallah..güle güle kullanın :)
arka plakayı kare ye çevirmen lazım acil. temiz duruyor inşallah fazla çürük yoktur
kesinlikle katılıyorum ama daha ehliyetim bile yok arabayla gezemediğim için suanda basıklığa gerek yok yazın ehliyeti alır almaz ilk sırada basma var :)
cok saolun efendim sizinkinin yanında lafı bile olmaz. sizince aracınızın maşallahı var tamponların boyanmış halinin resimlerini heyecanla bekliyorum
sizde de mi vosvos var fotoraflarını gormek cok isterim
iyi dilekleriniz için cok teşekkürler
kesinlikle katılıyorum arka plakayı acil bi şekilde kare yapmam lazım ama elim deymiyo bi türlü :(
cürük konusuna gelirsek cok az cürük var arabada camurluk içleri olsun taban olsun tavan olsun hiç çürük yok. kaportada bi kac yerler kabarmaya basladı oralarda çürükler olusuyo en kısa sürede oralarıda halledip boyaya sokucam
maşallah dostum.. benimkinin işleride bitiyor yakında bende paylaşacağım burda :)
krom tampon ve silgeç lazım :):)