Maşaallah gerçekten en güzel typerlar listesinin başlarında gelir:)
Printable View
Maşaallah gerçekten en güzel typerlar listesinin başlarında gelir:)
Tesekkur ederim sagolsn
Tesekkur ederim abi sagolasn :)
Tesekkur ederim sagoln :)
Tesekkur ederim sagolasn :) :) :)
Her zaman bekleriz kanka bi tel acman yeterli :)
Aracimi satip arkadan itis bir arac almayi dusunuyordum fakat kafama gore temiz s2k bulamadim, diger butceme uygun araclar ise ep3'un verdigi zevki vermeyecegini dusunerekten satma fikrinden vazgectim.
Bir arkadas ile anlasmistik fakat kiyamadim bebegime son anda vazgectim, o arkadasada ayip oldu.
Maddi sikintim olmadigi surece Allah izin verirse Can Type-R artik uzun yillar bende kalacak. Bir kac ay icerisinde Can'in yanina gunluk binmek icin dizel konforlu bir arac alacagim. Hayirlisi olsun :)
hayırlı olsun kazasız belasız çok güzel maşallah
ama bnde istiyorum yaf bi türlü nasip olmadı
Masallah :) ama bir tavsiye caniniz kiymetliyse o bijonlari sokun bence hic saglam degil...
maşallah çok güzel son resimler ben ep3 lere mugen yerine orj panjuru daha çok yakıştırıyorum nedense, bir de CAN a app plaka yaptın mı 10 numero olur kaput fln perfecto zaten...
ya bu d1 spec bijonlar için herkes öyle söylüyor yamulma yapabiliyormuş çok zorlarsan kırılıyormuş fln eğer gerçekten o kadar kalitesiz bir malzemeyse bencede sökün altınızdaki araç gayet hızlı güçlü bir araç risk almaya hiç gerek yok...
massallah cok güzel duruyor ön panjurda cok güzel..
hahaha terra city spec:)
maşallah.
Biraz bulanık cıkmıs ama benim hoşuma gitti :D
http://i647.photobucket.com/albums/u...7/DSC03501.jpg
efsane olmus :D
Tesekkur ederım.
Aynen baskan en kısa sürede oem'e dönücem.
Tesekkur ederım sagolasın, app plaka aklımda aslında ama bır suru ofsayt yanımız varken bir tane daha cezaya alt yapı hazalamayalım :D
Mugen panjur benım hosuma gıdıyor bılmıyorum denemek lazım belkı de oem daha çok yakışır.
D1 specler çok hoş fakat bir o kadarda dandik takılırken 1 tanesi diş atladı aliminyum bişey zaten. İlk aldıgımda kırmızıydı şimdi pembe oldu.
Teşekkur ederım sagolasın :)
Aynenn teRRa city spec :D sağolasın :)
Aynen :D apachee staylaaa ahahah :D