Yanlış yazdın muhtemelen. : ))) Dış görünüşün önceliği yok benim için. Zaten şu an sınava hazırlanmaktan başka birşey yapmıyorum. Vakti geldiğinde sağlıklı şekilde yürüsün, eminim geri kalanı kolayca gelicek zaten. : )
Printable View
kafana takma kız arkadaşının desteğiyle ve kendi isteğinle eminim güzel şeyler çıkarıcaksın ortaya hayırlı olsun tekrar....
bende oyumu jantları değiştirip bbs takmandan yana kullanıyorum kolay gelsin =)
Hayırlı olsun kazasız belasız binin.
vauvvv :D furkancım süper
Maşallah gelecek vaad ediyo gibi :)
vay Bodozumun arabası :)
yenı gördum gule gule kullan.
Onların ilk aldığı günden beri gözüm vardı abi. :) Diğer sitede yıllaaaar önce yazmıştım. :)
--
Jantları ben değiştirmedim, aldığımda bu haldeydi. Hoş gözükmediklerini biliyorum fakat duygusal sebeplerden ötürü şimdilik değiştiremiyorum. Janttan daha önemli öncelikler var.
Yuruyene oncelik vermeni anliyorum ama jant sart ;) orijinal BMW jantlarindan bakardim ben olsam. Style 5 guzel olabilir - cin mali bbs cakmasindan bin kat iyidir.
Kar yaginca sarilmak istegi geliyorsa satmayacaksin :)
burası soluksuz kalmış kakus..??? varmı gelişme duraklama ? hareket
Allah kaza bela vermesin değeri bilinmesi gereken bir araç ve biraz daha yapıldıktan sonra yorumsuz olacağına eminim MaşAllah.
maşallah hayırlı olsun, bitmiş halini bekliyoruz
merakla bekliyorum son halini :) maşallah kazasız belasız...
Üniversite sınavıydı, kısa film ödevleriydi, vizelerdi, yoğun parasızlıktı derken, nihayet sıra MK360'a geldi. Gireceğimiz hafta içerisinde finallerim var, Allah'ın izniyle onları güzel bir şekilde atlatıp MK360 projesine ayın 15'inde kaldığım yerden devam edicem.
Sıradaki adımlardan söz etmek gerekirse:
Araba yattığı vakitlerde oldukça çürüdü. Her şeyden önce kaporta boyaya sokulup çürükleri ayıklanacak, vuruğu kırığı düzeltilecek veee Laguna Seca mavisine boyanacak. : )
Bildiğiniz üzere daha önce M30 swaplamıştık ve metal yorgunluğu gibi öğeleri saymazsak 200hp/300 torka sahibiz şu an. Bunun üzerine M5'lerde kullanılan S38 krankı ile stroke yapacağız. Bu aşamada hacim artışını hiçe sayıp alçak gönüllülük ederek elde edeceğimiz gücü yine 200hp / 300 tork olarak bekliyorum. Az önce saymadığım metal yorgunluğunu bu aşamada sayıyorum. -ki 200hp gayet yeterli olacaktır benim için. : ) Bu şekilde düşünüyorum, beklentilerimi düşük tutuyorum ki fazlası çıkarsa yüzümde aptal gülücükler olsun. : ) Bu yapılacaklar haricinde Batuhan the G5 kankamın yıllar önce verdiği söz üzerine ona Port Polish yaptıracağım ve Bosphorus Innovations Methanol kit kullanıcam. Hatta Yavuz'un ve Kemal'in akıllarını çelebilme oranıma bağlı olarak (yani açık açık onları kandırabilirsem :D ) Nitrous Oxide of Bosphorus da bağlatmayı planlıyorum. : )
Kaporta boya ve yeni krank sonrasında elimizde kalanlara bakıp iç kısma geçeceğim. Her halükarda taban halısını, kapı içleri ve tavan kaplamalarını değiştireceğim. Muhtemelen ön göğüsüde komple değiştireceğim. Öncelikle E36, bulamazsam E34 ön göğüsü takmak gibi bir fikir var aklımda. Sığarsa gayet güzel olacağına eminim. Olmazsa da E21 takacağım. Bir de arka koltukları güzel bir kaplamaçıda adam akıllı bir hale sokup, ofsetli Nardi, quick release ve Bride koltuk düşünüyorum.
Daha önceleri turbo düşünüyordum fakat bu konularda sonuna kadar güvendiğim 3-5 isimden biri olan Kaan ÖZBİLEK ile konuşunca bu fikirden vazgeçtim. Projenin yukarıda saydığım adımları bittikten sonra yürüyene geçmeyi düşünüyorum. Bu ilerisi için bir düşünce ve bu aşamada projeye Kaan ÖZBİLEK Supervisor'lık edecek. Tüm sorumluluk Kaan'ın üzerinde olacak.
Tüm bu işlemler sırasında yanımda Master of the M's; Eray YÜMSEL, Batuhan SEREL, Kaan ÖZBİLEK, İlker GÖNENÇ, Kemal ERTEK ve Yavuz Selim ONGÜL olacak. Ekip iş motor kısmına geldiğinde Eray YÜMSEL'in önderliğinde hareket edecek.
Projenin tamamı Bosphorus Innovations garajında gerçekleşecektir.
Şimdi MK360 German Suplex! için 10'dan geriye sayma vakti. : )
Teşekkür ederim...
Hadi bakalım şimdiden Allah kolaylık versin, işleri rast getirsin diyelim :)
Herşey yavaş yavaş ilerleyip güzel yerlere varacaktır inşallah :