hadi alalım emre 2 takım alırsak belki iyi indirim yaparlar :D:D:D
Printable View
hadi alalım emre 2 takım alırsak belki iyi indirim yaparlar :D:D:D
ahuehuaheua...:D :D :D :D
Harika olmus ön taraf, orjinal plakanın yer izlerinden kurtulursan daha da güzel olacak.
Bir plakanın solda olması bile inanılmaz fark gösteriyor, intercooler da masallah dedirtiyor :)
aracın rengıde cok hos mıs gıbı olmus cok begendım cooler cuk olmus tamponda sık duruyor dıycektım jantlar dıye ama onuda bulmusun sıyahlar yakısır
kazasız belasız surusler
saolun tesekkurler ...
kazasiz belasiz yolculuklar
hmm, konu hortlamis :D
arac kusel duruo ama bence lacivert arabaya siyah krom jant takmaktansa aracinin renginde+krom takmani oneririm...alperin yaptii rp3 gercekten cok kusel durmus arabanda,bide hijoinde 5kollu modeller var dis cerceve ve gobek mavi kollar siyah 10numara duruo onada bi bakmani tavsiye ederim:D ben kutuya alcaktim pembesini kismet olmadi:D
Rp3 çok güzel durur kanımca :D
araba çok güzel maşallah umarım yürüyüşüde güzeldir ön tampondaki plakalık yerlerini yaptırırsan çok daha güzel duracak.
jant seçimindede bence siyah yapma boğarsın arabayı zaten araban koyu renk
Tam bilgim yok fakat gösterdiğin jantların ofsetine dikkat et ben awa alıyodum lastikleri falan gecirdiler bi taktık 1karış dışarda kaldı jantlar meğer nıssan sx lere uygunmuş...LAcivert arabaya enkei koyarsan yada OZ ultraleggera gümüş.. guzel olur diye düşünüyorum.Ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun
plakalığın dolması şart...
enkei rp03 bencede. olmadı vtec jantları tak gitsin :) hondalara 17 gitmiyo bence. 15 ideal bana göre. bide mugen bulsan off diyorum.
bence kolları altın sarısı cemberı gumus olan jant secersen daha bı guzel durur arac bu aralar altın sarısı jantlar hortladı
maşallah çok hoş:)
saolun arkadaslar.suanki jantlarım satılık zaten.yaza dogru allah izin verirse jant bakıcaz o zaman resimlerle ayrıntılı konusuruz:icon_tup:
güle güle kullan.
oz ultraleggera numberone civic turbo:)vtec jantı takma gerenk yok
güzel proje memnunmusun kasasız belasız