Masallah
Renk cok güzel görünüyor.
Sis farları ve arkadaki civic logosu gözüme battı sadece, bunun dısında harika görünüyor.
Bu kasa icin cok güzel ledli stoplar var, uygularsan daha da güzellesir otomobilin..
Güle güle kazasız belasız kullan.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yorumlarınız için tşk arkadaşlar aracın rengi sedefli beyaz
sisler tellerin arkasında güzel durmuyor,egsoz asağı doğru eğimli duruyor,bide bagajdakı yazılar hoş durmuyor,onun dışında çok iyi.....
abi öncelikle siteye hoşgeldin diyorum sana burdan ve araban çok güzel maşallah eleştirmeler hepimizin ortak fikirleri hepimizin araçları burda ve kimse kendi aracının değil birimizin aracını hepbirlikte dahada güzelleştirmeye çalışıyorum biz bir takımız yani![]()
jant model tercihi senindir zevkine göre ama biraz büyük olmuş 16 taksan daha tatlı durur bence kazasız belasız
maşallah çok iyi duruyor kazasız belasız....
kazasz belasız güzel duruyor ama jantlar biraz büyük olmuş 16 daha iyi olurdu bencede
egzozu düzeltme imkanı yokmu daha düz bir görünüm için
arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.eleştirileriniz doğrultusunda aracımı daha iyi olması için imkanlar elverdiği doğrultuda yapmaya devam edcem. hepinize kazsız sürüşler burda olmak güzel..........
hoşgeldin osman abicim... boyanın renk kodu var mı??? çıta ve marşpiyelleri de arabanın rengine boyat bana kalırsa.. var mı diyarbakırda iyi boyacı??? 150-200 km daha doğuya gidebilirsen siirtte var tanıdık hehehehe....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)