Merhaba arkadaşlar uzun süredir yapımı üzerinde çalıştığımız gerek iş yoğunluğundan gerekse parça v.s bekleme neticesinde biraz uzayan projemizi nihayet bitirdik ve rodaj için yola çıktık.Fotolarımız sizlerle paylaşmak istedim.
İyi seyirler.......
![]()
Merhaba arkadaşlar uzun süredir yapımı üzerinde çalıştığımız gerek iş yoğunluğundan gerekse parça v.s bekleme neticesinde biraz uzayan projemizi nihayet bitirdik ve rodaj için yola çıktık.Fotolarımız sizlerle paylaşmak istedim.
İyi seyirler.......
![]()
kazasız belasız dış görsel olarak bıraz ekleme yapmak lazım bence. motor speclerı nedır ? kac hp suan ?
kazasız belasız kullanın
bugun sahıbınden de gordum gıbı aracı
Motor çift egsantrik ama kapak ta silindir başına 2 valf görünüyor neyin nesi bu ? Kapak başka aracın kapağımı ? arada kaynamış herhalde .
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar evet ara. 2.0 8V Doch motor.Dışta eksiklikler var evet şuan rodajdayım sabırsızlandıgım için bir an önce tam bitmeden cıkardım aracı.Dışta yan bantları dahi eksik aracın hatta suan kıslık lastıkler ve kara jantlar takılı![]()
Şuanda 0.3-0.4 bar arası bir basınc var ilk hedefı motoru saglıklı calıstırmak cünkü aldıgımda arac bir haylı yıpranmıstı motor komple rektefiye oldu kapak yapıldı aractakı tüm sesörler değişti ve suan gayet düzgün ve sağlıklı çalışıyor maşallah.Yaza dogru hedef 1 bar da yürümek kısmetse videoları ve dyno sonuclarını yine paulaşırım sizinle.
maşallah kazasız belasız![]()
hayırlı olsun gule gule kullanın
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
maaşallah hem görsel hem teknik açıdan güzel bir araç.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Maşallah.Görsel olarak bence de biraz daha dokunuşlar çok iyi olur.Mesela sinyallerin o kadar beyaz ve panjurun da mavi kalması siyah farlar yanında değişik olmuş.Onlar birbiriyle daha uyumlu hâle getirilebilir.
Kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)