163 se çıkar ben 174 için konuşuorum :) çip yapıp 180 li bişiler almışlardı die hatırlıorum
Printable View
Hayırlı olsun Erelcm ilk çıktığı günden beri beğeniyorum bunları güzel seçim:):)
maşallah :)
Herkeze çok teşekkür ediyorum. DYNO sonucu olarak sefa benim araba ilkinde 158 sonra 164 çıktı sonra bi 166 çıktı. DS3 174 die hatırlıyorum ben yanlışım olabilir ama Ecu ya gidince çıktıya bakarız :)
@ Baran^ : ilk başta bende Kırmızı-beyaz düşünüyordum. sonra canlısını görünce kırmızı opak olduğundan pek hoşuma gitmedi. Yoksa kırmızı aşkım vardır zaten :D
@ Shumi : lastik ölçüleri 205/45R17 idi sanırım 215 olma ihtimalide var :D tam şuan emin değilim.
Evet bi düzeltme yapiorum :D
164 HP çıkmış
Ne güzel bir renk ne güzel bir araç..
Allah sahibine bağışlasın kazasız belasız... ;)
164 gayet tatmin edicidir diye düşünüyorum.Bu araba hakkında cok merak ettiğim bisey Hp'sine göre gidişi ve yol tutuşu nasıl acaba.Az cok tecrübe olmuştur sonucta :)
TEşekkürler beyler sağolun.
mrtngn : Tatmin edici biraz gaz tepkisi 306 ya göre hissi değişik geliyo oda elektronik oluşudur heralde ama elektronik kullanan arklarımdan tepkisi oldukça çok iyi die yorumlar aldım.
Direksiyon ve vites hissiyatı bence çok iyi ve sürenlerde beyendi yol tutuşunu ben ekstradan beyendim 180le en sağ en sol yaptığımda ESP devreye girmeden devam edebiliyor birde esplisini denedim ESP denen şeyin ne güzel bişi olduğunu fark ettim çok sert kırdığım halde :D kopmadı aşırı güven veriyo ama ben ona alışıp 306 da patlarım :D
o yüzden çok güvenmemek gerekiyormuş tembihler aldım hep :D
ESPsiz kapalı ikdende fevkalade bence
Deneyelimmi :)
Ee ozaman daha ne olsun :):) Allah kazadan beladan uzak tutsun
çok gsel makine maşşallah. içide gsel. :)
Masallah cok guzel arac kazasiz belasiz :) renk secimi muhtesem :)
Valla ds3 ler güzel araba maşallah güle güle kullan. Ben yılbaşından önce bakındım biraz içi koltukları falan çok iyi insanı kavrıyor güven veriyor kalite hiddi uyandırıyor...
Birdek teybi yakışmamış birde arka tekereklerdeki hava soğutmasız diskler.
Dyno kağıdını merak ettim bende .
207 ye yakışıyorduda ben canlısında pek beğenmedim DS3 de yahu yakışmamış bence düşündüğüm kadar hoş değildi. Ama yine güzel Sarı siyah daha bi hoş geldi.
Belkide kendimi tatmin ediyorum :D kırmızı çok istedimde olmadı zaten sonra sarı hemen olcak die ona karar verdik :D
Daha bi albenili gelio bana arabanın çizgileiri yuvarlak kırmızı reng daha sert hatlı arabalara yakışıyor bence
Bu ay CAR dergisinde Loeb ve ds3 testi var deli yakışıklı yapmışlar turuncu siyah walla mınıyı devirir bu araba gibime geliyor
http://img192.imageshack.us/img192/2778/sam0685g.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ayık oll erel
Masallah ya cok guzel vts nin yeni kasasi diyorum ben bunlara :D
maaşallah kardeşim güle güle kullan çok güzel bir tercih yapmışsın :)
allah kaza beladan korusun maşallah,rengi çok hoşuma gitti doğrusu:icon_tup:
hortladı konu :D
kazasız belasızz maşşallah insallah :D
iyi hortlamış konu :D bende şimdi gördüm yinede sağolun beyler :)
maşallah güzel araç...
son yorum 02.02.2011
Hortlatma yorumu : 02.02.2012 :D :D :D
Maşallah kazasız belasız :)
hayırlı olsun kazasız belasız
maşallh ya mükemmel gözüküyo gerçekten en güzel tercihi yapmıssın abi :)
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah kazasız belasız kullanın. Çok güzel bi sarı tonu var. Spor arabaya sarı rengi çok yakıştırmışımdır :)
Gerçekten çok hoşuma gitti rengide güzelmiş maşallah
hayırlı olsun rengi çok hoş gözüküyor :)
Hayırlı olsun kazasız belasız..
maasallah . cok guzel gercekten. :icon_tup:
yakıt tuketımın nasıl? mın. şdışı. & max. şiçi. ?
Teşekkür ediyorum beyler.
yakıt tüketimi şehir içi kullanımda 50km de değer 5.6 yı gördüm dün yani aklımda kalan
birde karışık son 8000 küsür kmdir değeri ise 8,3dü
ortalama 50 liralık benzinle 180 ile 200 km falan gidiyor.
Tabi söylediğim normal kullanım gazlamada farklı bir değerler oluşuyor :D
50 tl lik benzinle 90 km gittiğimi biliyorum :)