Ben bu konuyu görmemişim ya. Hayırlı olsun DS3. :) Çok güzel bir kombinasyon olmuş sarı siyah DS3 üzerinde. Lastik ölçüsü ne acaba.
Printable View
Ben bu konuyu görmemişim ya. Hayırlı olsun DS3. :) Çok güzel bir kombinasyon olmuş sarı siyah DS3 üzerinde. Lastik ölçüsü ne acaba.
156 lık araba 174 çıkarmı yaw ölçümde hata olmasn :)
Hayırlı olsun son zamanlarda kuçuk sınıfta mınıden sora beğendiğim tek araç içiyle dışıyla.Özellikle fuarda ralli versiyonu muthişti.Ben olsam kesin kırmızı siyah alırdım..Bunada acil yay ve guzel bir jant takarsın tek olur bide çıtır film :) maşallah
Fazla çıkar ama abi niye çıkmasın.. 175 değil zaten 164 diyorum ben.. hatta 163.7 miydi neydi ölçülen..
Hava sıcaklığı ,ortam basıncı kpa cinsinden ve nem yüzdesiyle oynayarak %20 fazla ya da %20 az hp alınabilir çoğu dynodan..
Ölçülen gün Ds3 ün hava sıcaklığı 10 derecelerde nemde düşüktü.. Turbo olan bir arabada bu tarz farklar normal tabi..
Hayırlı olsun Erelcm ilk çıktığı günden beri beğeniyorum bunları güzel seçim:):)
maşallah :)
Herkeze çok teşekkür ediyorum. DYNO sonucu olarak sefa benim araba ilkinde 158 sonra 164 çıktı sonra bi 166 çıktı. DS3 174 die hatırlıyorum ben yanlışım olabilir ama Ecu ya gidince çıktıya bakarız :)
@ Baran^ : ilk başta bende Kırmızı-beyaz düşünüyordum. sonra canlısını görünce kırmızı opak olduğundan pek hoşuma gitmedi. Yoksa kırmızı aşkım vardır zaten :D
@ Shumi : lastik ölçüleri 205/45R17 idi sanırım 215 olma ihtimalide var :D tam şuan emin değilim.
Evet bi düzeltme yapiorum :D
164 HP çıkmış
Ne güzel bir renk ne güzel bir araç..
Allah sahibine bağışlasın kazasız belasız... ;)
164 gayet tatmin edicidir diye düşünüyorum.Bu araba hakkında cok merak ettiğim bisey Hp'sine göre gidişi ve yol tutuşu nasıl acaba.Az cok tecrübe olmuştur sonucta :)
TEşekkürler beyler sağolun.
mrtngn : Tatmin edici biraz gaz tepkisi 306 ya göre hissi değişik geliyo oda elektronik oluşudur heralde ama elektronik kullanan arklarımdan tepkisi oldukça çok iyi die yorumlar aldım.
Direksiyon ve vites hissiyatı bence çok iyi ve sürenlerde beyendi yol tutuşunu ben ekstradan beyendim 180le en sağ en sol yaptığımda ESP devreye girmeden devam edebiliyor birde esplisini denedim ESP denen şeyin ne güzel bişi olduğunu fark ettim çok sert kırdığım halde :D kopmadı aşırı güven veriyo ama ben ona alışıp 306 da patlarım :D
o yüzden çok güvenmemek gerekiyormuş tembihler aldım hep :D
ESPsiz kapalı ikdende fevkalade bence
Deneyelimmi :)
Ee ozaman daha ne olsun :):) Allah kazadan beladan uzak tutsun
çok gsel makine maşşallah. içide gsel. :)
Masallah cok guzel arac kazasiz belasiz :) renk secimi muhtesem :)