maşallah kazaısz belasız
garaj süpermiş:D
Printable View
maşallah kazaısz belasız
garaj süpermiş:D
maşallah kazasıs belasıs bole projelerı da cok gormek ıstıyors ulkemızde :D
kolay gelsin, bu arada garaj neresi?
Antalya Baştaş Performance (dikkat bu konuda sanal reklam uygulaması vardır )
maşallah hayırlı olsun allah utandırmasın:)
alet manyak yürüyor gördüm ben....
draglara giren crx midir bu araba...
Yok henüz nasip olmadı :) Ustaa teşekkürler teveccüüünüz :)
http://img510.imageshack.us/img510/8251/dsc00313vr4.jpg
mk2 de ne var cossie mi?
O aracı draglarda tanıyan bilen biliyor içinde ne var ne yok ben söylemiyim kuru yağlamalı bir sistemi var Onno Ustanın yaptığı bir araç. Çok bilgimde yok zaten motoru hakkında biz kısaca TeNeKe diyoruz kendilerine :)
S2000 In Kaputunu Da Yemek Masasi Yapmişsiniz Ya Helal Olsun Valla :)
2008 SEZONUNDA İNŞALLAH TENEKEYİDE GÖRCEZ:)en son amerikanları geciyordu 2.2lt iken bakalım bu sezon ne yapjak
seste v12 gibi cıkıo maşallah :)
teneke nın motoru cosworth motoru normalde ama coswort lukden cıktı baya cıddı bı araba bu sezon draglarda gorucez kısmetse cok ozel ve bı okadar guzel mukemmel bır sanzıman geldı bı cok arabanın ısı zor :)
elektrik tesisatında ne gibi problemle karşılaştınız? bide akslar motor kulakçıkları oturuyor deilmi çuuk diye :) yoksa yeniledinizmi?
Elektirik tesisatında kadranlarda problem yasıyoruz. CRX lerde km telli olduğundan o malesef calısmıor. Ama devir halledilebilir durumda suan için vaktim olmadığından yaptıramıyorum. Açıkcası hiç cuuk sesi duyamadık :D Akslarda dahil aldığım için sorun yasamadım. Yani kullandığım akslarda b16 ya aitti. Sasedeki motor kulaklarının yerlerinin değişmesi gerekti geri kalan hersey orj. ile değişti. Şimdi eski kadranımı 97-99 kasa vteclerinkiyle değiştiricem onların kadranları bizim bölüme daha rahat oturuyor. Uygun fiyata bulursam alıcam
o projenın orjınalı var bizde bitane standarttan vtec makına var üzerinde:D 91 crx vtec.
anladım saol. hayırlısı diyelim
sulhi yalnız o makinada b16a2 değil a1 var :D Sanzuman da farklı :) Bu araca perf. olarak bakarsak daha iyi ;)