Arkadaşlar sac jantları çıkartıp beyaz spoonları taktım bi kaç değişiklik yaptım simota kit taktım tadından yenmez oldu...bunlarda fotoları..
![]()
Arkadaşlar sac jantları çıkartıp beyaz spoonları taktım bi kaç değişiklik yaptım simota kit taktım tadından yenmez oldu...bunlarda fotoları..
![]()
güzel araç maşallah ama bence ön panjuru araç rengi yapın bagajıda orjin rengine döndürün daha iyi olur....far karartmada olursa güzel dururçok şey söyledim galiba
![]()
SENSİN.
hocam masallah oncelıkle bence marsbıyelı arac rengı ve eklerı arac rengı yap stıckerları sok ve aracı bıraz daha bas yoksa gostermıyr aracı talas yolumu burası![]()
www.honda-tech.com
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Aynen arkadaşalr ekler orjinal renge dönecek farlar karartılacak arka vinilide sökcem en kısa zmanda tavanla kabuttada vardı söktüm onları aracım 99 ama 98 stobu koymuslar alırken bide 99 stobu hepsi yavastan olcak işte inş.
evet orası yukarı talas.
maşallah güzel araç![]()
Arkadaş tamam bu civiclerin fiyatları biraz fazla ama çok tatlılar! Kazasız belasız sürüşler dilerim, aracın maşallahı var![]()
Instagram: mutusgarage
cok şık olmus maşallahı var gercekten hayalim carbonlu kırmızı makyajlı is![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)