|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vosvos
|
En günceli sf 6
Yıllarımızı aldı bi nevi 4 yıl beraber hep eksiklerle... Zaten aracı eski yeni çoğunuz bilirsiniz sanıyorum...Sonunda kapının önünde ama yine eksiklerle...Tr"deki sözde en garajlarada götürdük en vasatınada olmayınca olmuyor...Araç 4 kez boyandı 4 kez ücreti ödendi,farklı farklı yerlerde tabi herseferindede komple soyuldu sırf titizliklten oldummu tam olmalıydı çnki hem emek hem maddiyat söz konusuydu...Son boyasınıda çok yakından tanıdığınız İstanbul"da bir GARAGE yaptı sözde hakkıyla tabi...bununla ilgili güzel yazılarımda olacak binevi memnuninyetimi dile getirir cinsten...bizi çok üzdüler,...ama herşeye rağmen MaxiWos yine podyumdaAracın geçmişiyle ilgili detaylı bi yazı hazırlıyorum bitince paylaşıcm inşallah iyi seyirlerFotoğraflar için Yılmaz Söyleyici"ye sonsuz teşekkürler... by Oğuzhan Öksüz Cihangir Öksüz .Saygılar ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us 2010 CNR Tuning Show" dan kareler ![]() ![]()
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() Son Düzenleyen oguzhan999; 19-11-2011 18:40. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Çok emek verdiniz çok uğraştınız , sonucu güzel oldu ama.
Sayılı güzel vosvoslardan maşallah edit:koltuklar orjinal mi?değilse hangi araca ait çok güzelmiş
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Maşallah yavrum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
koltuklar talon koltuğuna çok benziyo
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
Abi sende bu aracın her halini bilirsin verilen emeğide tabi forumlardan. Koltuklar orj deil Porsche 911 Targa
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() Son Düzenleyen oguzhan999; 19-11-2011 18:49. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Aynen kardeşim uzun süredir biliyorum takip ediyorum , ciddi sabır işi.Baya sabırlıymışsınız
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Diğer resmler eklendi
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
harbiden büyük sabır ben 123 ten şimdiden fena strese bağladım dudakta uçuk falan çıkmaya başladı,en baştan boya kodu isterken boyacıda sorsaydınız şimdiye kadar bu kadar çok boyanmıycaktı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: RED VTi
|
maşallah çok güzel
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: -
|
Maşşallah çekimler ve araç çok güzel devamını bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
orijinal toplanmış olarak bekledim. fotoları görünce sükut-u hayal'e uğradım.
çok emek verilmiş belli ama keşke orijinal krom tamponlarla toplansaydı. mutlu günlerde binmeniz dileğiyle __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
eh iste be abi
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Geç kaldı geç ustalar bitirdi, ama yinede nokta oldu onca zorluklara rağmenTeşekkrler
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
2010 CNR Tuning Show
![]()
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Es7 Civic
|
maşallah uzun bekleyiş olmuş ama değmiş NOKTA
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
o benım lafım hehehe
maaşallah öksüz brolar emeğinize sağlık allah nazarlardan saklasınn __________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Maşallah kardeşim.
Güzel olmuş. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:06 ::::

sözde hakkıyla tabi...bununla ilgili güzel yazılarımda olacak binevi memnuninyetimi dile getirir cinsten...bizi çok üzdüler,...ama herşeye rağmen MaxiWos yine podyumda
bitince paylaşıcm inşallah iyi seyirler