aynen moruk laf sana ait zaten yalan yok :) ama bir gerçek o jantlarla o ağırlıkla şaka gibi
Printable View
o fuar otoparkında benım gıbı cogu kısı sahıt oldu o duruma :d
masallah , nokta olmus harbıden:)
kültürde mi okuyorsun?
maşallah ozii ilk fuardan çıkardığımız gece ramonun dükkanı hatırlıyosun dimiii :D Allah kaza bela vermesin kanka :icon_tup:
maşallah cok tatlı bende baya bi takip ediyordum aracı cok güzel olmus
Çok güzel olmuş,maşallah. :)
maşallah arabayı hemen hemen hergün görmüş birisi olarak son hali cidden güzel olmus resmen arabann eli ayağı toplanmış sizin sabrınıza yapan ustanın eline sağlık :)
Masallah kardesim ;)
Çok güzel gerçekten. Maşallah.
maşallah oğuzhan
MaşALLAH oğuzhan abi ..
Maşallah :)
maşallah oğuzhan, yenibosnada araba iskelet halindeyken görmüştüm ilk, çok güzel olmuş araba, çamurluklar nokta zaten :) çok uğraşmışsınız ama değmiş,allah nazarlardan saklasın
çok güzel maşallah.:)
manevi oğlun o senin :D dursun kenarda :)
Maşallah.Verdiğiniz emeğe değmiş.Ama "wos" kelimesini görünce başlıkta diğer sahip olduğunuz kırmızı vos gibi birşey beklemiştim;değilmiş.Açıkçası emek var;hakkı yenmez o emeğin;ciddi masraf yapılmış.Ama açıkçası çok ta ilgimi çekmedi araç görsel olarak..
Allah kaza bela vermeden zevkini yaşatmayı nasip eder inşallah sizlere..:)
Harika ötesi olmuş, maşallah :)
maşallah bende uzun süredir takip ediyorum MaxiWos'u. vosvos sahibi biri olarak 4 yıl nasıl sabrettiniz hayal bile edemiyorum. ben vosvosu alalı 3 4 hafta oldu hayatımdan bir ömür gecti sanki. bu kadar emek harcamışsınız. allah kaza bela vermesin keyif süre süre kullanmanız dilekleriyle .