ümitin ilk aldığı zamanları hatırlıorum da,Ümit çok emek sarfetti bu kadar güzelleştirmek için ok gibide oldu walla ama keşke ön tampon makyajlı kalsaydı
Printable View
ümitin ilk aldığı zamanları hatırlıorum da,Ümit çok emek sarfetti bu kadar güzelleştirmek için ok gibide oldu walla ama keşke ön tampon makyajlı kalsaydı
cok temiz maşşlah her eve lazım 1 tane:D
maşallah çok güzel:)
Maşallah kırmızı da bir başka :)
VL harbiden çok güzel geçtiği yerden iyi dikkat çekiyo maşallah kazasız belasız :)
eyvallah çağlarım.
maşş allah kaza bela vermesın..
aracın maşallahı var ümitt abideyken anlaşsaydık almıştım aracı ama kısmet değilmiş kazasız belasız
maşallah araç çok güzel. tampon çok ilginç. TR de ilk sizsiniz sanırım makyajlıyı makyajsız tampona çeviren :D. zaten önü 99 görünüm bence hiç ellemeseydiniz..
Maşallah Çok Sıkı Bir Araç..!!!
Kırmızı ve sedan :icon_tup: kazasız belasız insallah..
dun gece dıscorıumdan çıkarken yere yakın oldugu ıcın bayan arkadaslarımızı zor bındırdıkk Yeter artık bıktım senden dedim .. '' Vututututututututut ! '' dedi .. ...Bir Daha Sevdim .. :) 41 kere maşallahh
herkeze tşk iyi veya kötu yorumlar için erdemcim geceyi hiç hatırlatma bidaha o kadar kız bindirmiyelim arabaya bide o kadar alkollu hiç bindirmiyelim :) bide arabadan anlayanlar ön tamponun üst tarafaının 2000 alt tarafının 98 olduğunu anlarlar ;)
tamam kanka bındırmeyız:)
yanıyor masallah
maşallah ümitteyken çok güzeldi araba halada güzel speclri aynı mı hala
tabi yaaa maşallah ihsan ...
selim abi o yazdıklarına hiç gerek yook made in çiğer yeterli :) ahhahahha
çağlar kardeşim bilerek öle yazdım çünkü benim abilerimin kardeşlerimin arabaları made in çiğerli yürüyo ;)
Maşallah çok canlı duruyo Allah kaza bela vermesin.
arkadaslar bende bole fotoları nasıl koyabılırım arabalarımın yenı kayıt oldum da lutfen yardım
Kocaman Maşaallah Vl'ye
Bi Ara nıyetlenmıstım araca yenı toplanmıstı o zaman on tarafı tamamen makyajlıya cevrılmıstı camurluklar kaput farlar felan cok ıydı o halı . ARac Tekrar eskı halıne cevrılmıs sanırım.
http://img690.imageshack.us/img690/826/imgp0042e.jpg
Bence de bu hali bozulmamalıydı...
Hala bu halde sadace 2000 tamponuna 98 çıtalı bölüm takıldı yani herkesin yaptığının tam tersi oldu üst taraf 2000 alttaraf 98 çıtalı oldu :)
ne halde olduğunu biliyoruzda işte o olmamalıydı faruk bu halde değil araç o yüzden:D
Eyvallah dostum.:icon_tup:
Masallah vl ye ıhsan kazazıs belasız aga
maşallah bu ne güzellik böyle gözlerim kamaştı :)
maşallah, yakıyor ortalığı...