araban güzel maşallah...
ön tampon alt kısımdaki siyah yerleride beyaz yaparsan daha oturaklı görünür diye düşünüyorum,daha güzel olur...
Printable View
araban güzel maşallah...
ön tampon alt kısımdaki siyah yerleride beyaz yaparsan daha oturaklı görünür diye düşünüyorum,daha güzel olur...
kazasız belasız sürüsler.
maşallah gerçektende cok güzel olmuş şirket aracı görünümünden kurtulmuş :icon_tup:
Sağol kardeşim :)
Evde kanka yanına gelicem takıcaz. :D
Jantlar 17'. 18'e gerek yok fazla yormasın aracı. :)
Teşekkür ederim.
Daha çıkartmam heralde. :)
Teşekkürler Serdar :) ehehe girim girim. :)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. :)
Sağolasın canım :) Jantlar 17 S-max jantı orjinaldir.
17' S-Max jantı. Orjinal ford'un jantıdır replika falan değil.
Öptüm pampa :D
Teşekkürler, 16' janttan başlıyor ama jantın modeline göre oluyor yada olmuyor.
Hay maşallah fantaziye bak. :D Sağol :)
Teşekkür ederim, Bi kaç Focusta gördüm aynı dediğiniz gibi ama pek hoşuma gitmedi açıkcası bende boyatmadım ondan sonra.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Ohh be abi sağolasın şu jantların st olmadığını millete anlatana kadar diğer forumda neler çekmiştim.Beni anlyan çıktı sağolasın.Maşallah abi bu arada koniler var dı dimi ?
Duruyor mu hala?Bana uyarmı acaba? :D
Tüh be bende hayallenmiştim neyse abi canın sağolsun. :D
Coil mi var şimdi? Benimde ehliyeti alınca bizim c-max bana geçicek benimde basma fikrim var ama astronomik boyutlarda değil.
emre senın araba dizelmi kardesım dizel se gıdısatından memnunmusun bende dusunuyorum dızel focus almayı
Çok Güzel Araba :) Maşallah 3 Tane Şirket Aracımız Focustu :) Hep Bu Tarz Yapmayı Güzelde Olmuş :) ...
Şimdi sadece yay var kardeşim. :) C-maxlarda basılınca çok güzel duruyor, öyle böyle değil hemde.
Evet araç dizel. 1.6 110bg. Gidişatı falan çok güzel. Bi zamandan sonra alışıyorsunuz tabiki aynı hızda kalıyor falan dersenizde chip ile baya iyi sonuçlar çıkıyor. :)
Teşekkür ederim. :)
Aracımı geçen hafta sattım. Artık bende değildir bilginize.
Alan arkadaşada bir kez daha hayırlı olsun diyorum. Umarım benim baktığım titizlikte bakabilir araca. Teşekkürler...