|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E36 M3 Cabrio
|
Arkadaşlar Türkiye ye kesin dönüşü yapmamla birlikte hayalimdeki aracıda burdan almaya karar verdim.
Eski aracım : İtalya dan bir Alman..Bmw E36 Coupe Aracı bulmakta oldukça zorlandığım günlerde hep aklımda; gözümün önünde olan ancak coupe m3 arayışımdan dolayı hiç almayı düşünmediğim bir otomobildi bu...Ancak kafama göre temiz bir araba bulamıyıncada almakta hiç tereddüt etmediğim bu araca sahip oldum.Allah herkese ölmeden önce M3 e binmeyi nasip etsin.Herkesin gönlüne göre versin. Burdan Fabio ya ve Nevzat a sabırla araclara bakarken yardımcı olan Kaan a hiç ikiletmeden secere döken fikir veren Fatih e araclar hakkında fikirlerine danstıgım Bülent e ve en son halen daha buraya uye oldumu bilmiyorum Serdar Soyturk e tesekkur ederim. Araç bilgileri-(INDIVIDUAL) Sasi numarası xxxxxxxxxx Tip kodu BJ91 Tip M3 (EUR) E-Serisi E36 © Seri 3 Tip CABRIO Direksiyon LL Kapılar 2 Motor S50 Motor hacmi 3.00 Güç 210 Tahrik HECK Sanzıman MECH Renk SONDERLACKIERUNG (490) Döseme LOTOSWEISS VOLLEDER (0462) Özel donanım Kod Adı (arabirim) Adı (ETK) S243A Hava yastığı, Ön yolcu S301A Alarm sistemi S306A Uzaktan kumanda, Merkezi kilit için S354A Ön cam, yesil-yesil kusak S380A Hardtop-hazırlığı S391A Tente koyu-mavi S395A Rol bar emniyeti sistemi S398A Tente, EM-Yarı otomatik S428A Uyarı üçgeni ve ilk yardım çantası S458A Koltuk ayarlaması, Ön-Elektrikli S473A Kol dayanağı, Ön S494A Koltuk ısıtması, Sürücü/Ön yolcu S498A Baslıklar, Arkadaki-Mekanik S502A Far temizleme sistemi S510A Far yükseklik ayarlaması Kod Adı (arabirim) Adı (ETK) S530A Klima sistemi S537A Bağımsız havalandırma S554A Uzaktan kumandalı araç bilgisayarı V S669A RADIO BMW BUSINESS RDS Radyo, BMW-Business-RDS S672A CD Değistirici, 6'lı S676A HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM HiFi, hoparlör sistemi S710A M Spor direksiyon sim.,Çok fonksiyonlu L801A Ülkeye özgü versiyon, Almanya/Avusturya S900A Elektronik, çalıstırma engeli (EWS) Bireysel araç verileri Metin 0490 ColorSonderlackierung "madeiraschwarz-metallic", wie Schl.Nr. 302 Aracı aldığım zamanki fotoğraflarını ve eski sahibindeki haliyle olan fotoğraflarını paylaşıyorum.Değişimleri yaptıkca buraya ekleyeceğim yolumuz uzun... Aracın şuanki ekstraları Motor 20.000 km de.. Supersprint Kat iptali K&W Variant 2 Coilover Fidanza Hafif Volant BBS Rs 302 8/9 Jantlar Hard Top Sıfır Ruzgar perdesi Yapılacaklar mı?...Listemiz uzun şimdilik bişey yazmıyorum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eski Aracımla yanyana fotolarını bile buldum..
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
çok güzel.
kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
Çok güzel gerçekten. tek kelime olarak söyleyecek olursam 'muhteşem' güle güle kullanın inşallah, kazasız belasız günlerde.. bbs ler 17 mi çok pardon
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Temiz, maşallah.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
20.000 km derken.
![]() ![]() Maşallah çok güzel. Yanlız şov değilde spor görünümlü birşey olabilir. Hemen taşlamayın herkez BBS sevmez.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: corsa black white & bmw 316 ti
|
bence dırek jantlar sokulup bmw nın adına yakısacak bır jat takılmalı sonra gec karsısına seyret allh kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
csl jantı yada motorsport jantlatrıyla cok daha ıı olur kazasız belasız eskısıde guzeldı buda cok guzel
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
Maşallah araç çok temzmiş
![]() Arkadaşlar BBS ler mhtemelen replika gbi __________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
maşallah iyi bakılmış araca
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Aranıyor
|
Hayırlı olsun abicim sanada bu yakışır
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
ooo sinan beyler de burdalarmış
![]() torino plaka güzeldi yahu, sevmiştik biz onu.. ![]() beni geçebileceğin bi araban oldu galiba artık, güle güle kullan, allah kaza bela vermesin ![]() dipnot: ben seni torinoda biliyodum __________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
araç çok temiz duruyor valla resimlerden 20bin km demişsiniz hiç kullanmamış sanırım ilk sahibi
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: NoN
|
maşallah çok güzel çok orjinal allah kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: BMW e36 320i
|
.hayırlı olsun.bu araçtaki motor 20 000 km de araba değil.bbs ler de orijinal replica değil .ben arabanın sahibini tanıyorum da :P.zamanında iyi para verilmişti o janta
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
jant renk durus gercekten cok kaliteli duruyor.Masallah
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: C2 vts
|
Allah kazasız belasız , hayırlı uğurlu olur inşallah...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
masallah ok gibi duruyor Allah kaza bela vermesin
|
|
|