Gerçekten 41Kere Maşallah Çok İyi Duruyor , Allah Kaza Bela Vermesin Hep Böyle Kalması Dileğiyle.
Printable View
Gerçekten 41Kere Maşallah Çok İyi Duruyor , Allah Kaza Bela Vermesin Hep Böyle Kalması Dileğiyle.
kesınlıkle motorspor jantlarla cok daha ıyı durmus ama keske arka stoplar ılk halıyle kalsaymıs bıraz orjınale dondurmeye calısıyorsunuz sanırım :) allah kaza bela v:)
vallla ne yazacağımı bulamadım :icon_tup: allah kaza bela vermesin
41 kere maşallah abi :)
Sinan özlettin kendini, bir kez daha maşallah dedim, gördüğüm en temiz en orj. e36 M3 cabriolardan biri...
Tek kelimeyle Muhteşem gerçekten maşşallah.
Masallah :)
Maşallah güzel duruyor seviyorum 36 cabrioları :)
Maşallah fbb ye .İnsanın baktıkça bakası geliyor :)
resmen aşık oldum Maşallah
Rengi,durusu cok guzel masallah.Far ve stoplari orjinale cevirmeniz isabet olmus.Allah kaza bela vermesin. :)
Sinan abi çok güzel oldu olmayada devam ediyor maşallah
maşallah kazasız belasız sürüşler
allah nazarlardan saklasın sinan abicim kusursuz güzellikte :) bindiğim en güzel m3 lerden birisi
Çok güzel araç ama son zamanlarda moda olan BBS jantlar bence BMW ye yakışmıyor onun yerine BMW motorsport çok daha güzel olur ;)
Kocaman maşallah, herkese nasip olmaz bu araç . Allah kaza bela vermesin.
maşallah kazasız belasız mükemmel duruyor.merak ettiğim bi konu var yurt dışı forumlardada e36 ların sislerini iptal ediyorlar bi amacı varmı sadece görsellik mi?
Allah kaza bela vermedin guzel duruyor takipteyim :)
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim daha iyilerini sizlere nasip etsin..İnşallah bu yaz farklı projelerle karşınızda olacağız