[QUOTE=tunA;1975381]vallaha ne bilim tunacım:) kaza yaptığım geceden sonra zaten arabamın gidişini görünce olanağın o sunu vermedim :) nebilem yiğit bindiğinde bide dbs ye binmek lazım filan diyince hani:) ...
Printable View
hayırlı olsun yasin allah kaza bela göstermesin ..
aynen kanka yeter dedim artik ve start verdim allah nasip ederse sahalara
giriş yapcam:)ben sadece geceleri kendimi tedavi ediyodum..şimdii sizleride
tedavi edicem:)ilk etap'da bi kadran video su patlatcam..
sende bizi cekersin kankaa..inş senin de istedigin gbii olur araban.
elin Type'r ına bınmeyen kendı Type'r ını en hızlı zannedrmiş diyip fitili ateşliyorum yarışmacı arkadaşalara başarılar dilerim ahahah :D
bakıyorum da ermeydanı yavas yavas şenleniyo. gecen sene ağustos ayı roll ayı diyoduk 1 sene gecdi milletin hala eksiği var arkadaş :))))))
olum tuna meydan sendende harbi pehlivan olur heee.
niyelen beynimi yedin cikar baz diye al işte fitilledik ortaligi
bundan sonrasini zaman gostercek kanka:Dbaklim neler olcak
kanka sen beni biliyon sadece typer kendimi tedavi için kullaniyom
diger zamanlarda kapalida branda altinda yatiyodu.şimdi çikma vakti
geldii.herşey senin için ahahahahaha
Maşallah kazasın belasız ..
en hızlı typeR kim şu anda :D
yunanistanda var sikikondomyannis :D
tolga agbii 30 r lı bi stı fena kaldırmış turbolu typer lara fenalar fenası iddealı konuşuyo. hatta bu akşam atasehir shell de olucak mış. garage.tr.com a typer_killer diye üye olan biri. kavga ettim ben de. banada saplarmış. ben zaten suan senden baska kimseyle sıkmam da. senin araba gazoz kapağı olmadığını biliyorum bi dene uygun görürsen.
ayrıyetten ben seninle her zaman heryerde görüşür bi sıcak çayımızı içeriz. ben anlıyacağım herseyi biliyorum zaten anlamıyorum:))))
gönüllerdesiinnn:))))
(( ver coşkuyuuuu ))) senin yerine yaziym dedim kesin böle derdinn heuheuehe
muharrem cıkarda gözümüz gönlümüz turbo typer görsün:)
gecen bz,m burda talatpaşa cad sinde ygz ile 2 el ates ettim:) 1-2 cıtırdan kesici. uzaktan siviller atesi görmüş silah sıktığımızı zannetmiş. cevirdiler hemde silahla:)
allahdan urbay abi b.evler amiri tanıdık çıkdı cokda sever beni arabayı değiştirdiğimide bilmiyodu. fena patlıyoduk:)
Maşallah Yasin :)
Maşallah allah kaza bela vermesinn :)
maşallah çiçek çiçcek valla:) allah nazardan saklasın