Moruk ısı geçirmeyen kutunun içinde o resimde kutusunu sökmüştük ondan öle gözüküor ;) yani filtre boru vasıtası ile hem soğuk havayı alıo hemde kutusu sayesinde sıcak havadan etkilenmiyor ;)
Printable View
maşallah kazasız belasız şirin bi kurt yavrusu :D
maşallah çok güzel..bayılırım bu arabaya =)
Maşallah cok tatli duruyor.. :)
masallah cok tatlı ve merak ettıren b araba :)
cok sevimli yaa maşalllah :)
Maşallah çok cici..
106 gti ile konusu vardı lupo gti ın geçenlerde. bayağı bi tartışma konusu oldu. baktınız mı bilmiyorum.. 106 gti ınızda olmuş daha önce. hatrlıyorsanız eğer performans farkları ne kadar dı stock halde iken. filtre dahil değil :D
Maşallah hem hırçın hem sevimli kıymetli bir araç bence :) Allah kaza bela göstermesin :)
Valla ikiside keyifli ve performansları birbirine çok yakın güzel makinalar.Lupo da hoşlanmadığım halde aldığımda üzerinde takılı gelen bir lpg kiti var ve bu sanırım 25 kg civarında bir ağırlık artışı meydana getirmiştir.sonuçta 1 ton civarı bir ağırlığı olur.Mevcut stock haliyle sadece kullanım,ağırlık,lastik gibi faktörlerle sanırım başabaş yada belki bir boy farkla lupo önde olur gibi geliyor bana.Yürüme yönünden kesin bir neticeye ulaşmak sanırım biraz zor olur.Ama yol tutuş,daha yeni jenerasyon bir motor,şanzıman ve stock 106 larda olmayan fabrikasyon headers gibi özellikler ve konfor extraları ile 106'dan kesinlikle çok üstün bir otomobil.Benim eski 106 da sadece sürücü hava yastığı vardı mesela ve içi bana hep çok yavan ve şekilsiz gelmiştir.Ama buna rağmen 1999'da Konforlu bir tigrayı verip 106'yı tercih etmiştim.Makine olarak başarılı bir araçtır.Herkesin farklı beklentisi var otomobilinden kimi dışına kimi içine kimi yürümesine bakar.Lupo'da hepsini tatmin edebilecek bir otomobil çıkarmış vw.O yüzden de çok pahalı gelmiş TR'ye.Ancak 106 da genel olarak yürüme ağırlıklı bir makine ve güvenlik ve konfor extraları zayıf bırakılarak çok satılması hedeflenmiş.Lupo almanların sadece meraklısı alsın bizim prestij otomobilimiz olsun duygusu ile yapılmış özel bir araç.
maşallah çok cici sevimli bi araç kazasız belasız kullanın :) gidişini bende merak ettim doğrusu
Çok Şirin ve hırçın duruyo
Allah kaza bela vermesin
iyi günlerde kullanman dileğiyle
MAŞALLAH :)
Maşallah kazasız belasız
güzel ve özel bi araç gerçektende ,,,kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ;)
maşallah kazasız belasız suruşler dılerım..
Maşallah çok hırçın duruşu war kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim.