yılmaz abi maşallah..içine binip marş bastığım an dedim bu resmen gti :D
Printable View
yılmaz abi maşallah..içine binip marş bastığım an dedim bu resmen gti :D
Osmaniyedeki gti sanırım ? osmaniyedeyken inceleme şansım olmuştu yakından güle güle binin, cok severim ben lupo ları :)
maşallah çok şık duruyor :)
kazasız belasız gti'mden önce almak istedigim araclar içerisindeydi ama sonra vazgeçmiştim , Allah kaza bela göstermesın ...
maşallah güzel duruyor kazasız belasız..
Öncelikle hayırlı olsun :) bugün bi fotosunuda ben çektim paylaşıyorum hemde konu günceli olsun. :) birde araç satıldımı yoksa siz Muğla/Ortaca'da mısınız? :)
http://img824.imageshack.us/img824/5766/dsc1109g.jpg
maşallah kazasız belasız :)
İyi akşamlar ve teşekkür ederim arkadaşlar.Evet Ortacadaydım bugün bir tanıdığın yanında ama aslında Sarıgerme'ye yerleştim bazı işlerim sebebiyle.Fotoyu görünce şaşırdım biraz önce çekmişsin ve güzel çıkmış sağolasın.Arada ortaca ve dalamana gidiyorum görüşürüz müsait olduğumuzda.:heyoo: :icon_tup:
Maşallah :)
sahibindende ilan hiç bulamıyorum bunlardan satılık hiç yokmu. standart lupolara bakıyorum onlardada gtı yok. 2. araç olarak alıcazda o yüzden sordum
Bende ankarada oturuyorum sanırım aracınızı gördüm ama emin değilim. Maşallah bu arada araç kaç kg
inşallah görüşmek nasip olur :) belki denk geliriz bendede clio var 48 FE 748 plaka ama ***** sıcakta ortacada araç kullanmak gereksiz olduğundan genelde motorla geziyorum :) bugün Turkcell bayisinin orda gördüm Lupo Gti hastası olduğumdan direk fotosunu çekiyim dedim telefonla :)
aha benımkının kardesı gelmıs :D yılmaz abi hep gezıyon..
Masallah ya cok tatli duruyor, Allah kaza bela vermesin :)
bu araclar cok ıyı delı gıdıyor masallah temız gorunuyor