kazasız belasız hayırlı olsun :D
Printable View
kazasız belasız hayırlı olsun :D
saolsun ozan beyler aldığı ilk günler bizi uyutmadı evde ahah sabahlara kadar heryerden sesi geldi vallahi bizim evde öle bi noktadaki kardeşim hem sahil yolu hem e5 heryerden gazlayanları canlı yayın dinliyoruz burda :):):)
kazaszı belasız güzel makine
cok gusel makine kazasız belasız Allah turbona zewal wermesin :)
kazasız belasız bınersın ınsallah. guzel cıhazlar. STI felan hıkaye bunların yanında benım gozumde... setup ım bıtsın bu tarz bı TM ıle denemek ısterım acıkcası . ne kadar fark yıcem bakalım.... :D
maşallah kazasız beşalasız...
Ozan Kardeş inşallah daha fazlasını görürsün.
..........
ben beyin felan yapmadım ki ona araba nın beynini sipariş ettik değişicekte daha bişi yapmadım yane ayrıca mondeo arabanın son sahibi ozan sen 1 öncekiyle karşılaşmışındır
Ozan daha yakındna görmek nasip olmadı ama OZ el attığına göre deiyecek laf yok kazasız belasız kullan demekten başka :D ..Allah görünür görünmez kazalardan belalardan kem gözlerden korusun içine sindirsin kardeşim ......
eyvallah cemalım sagol ufak tefek parcalar degısecek 35 r takıcaz en yakın zamanda ınsallah bıde ozgun beyını degıstırelım dıyor tatıle gıdıyorum zaten donım ılgılenıcem
mondeo lu arkadasım benı gectıgınımı solemeye calısıyosun ben hatırlamıyorum 2 .cı koprude kımseyle kapıstıgımı ama zaten kapısıyor olsaydık sen buyuk ıhtımal suan bunları yazıyor olmazdın sen rahat ol
saygılar...
Ozan zaten arkadaş eski sahibindeyken denk gelmiş ;)
rsulam arkadasta boyle hesap sorar gıbı yazmıs komık :D
okanı çağır bana bertannn :)