zevk renk meselesi mertol emmi :D
Printable View
Maşallah abi.Jantlarda güzelmiş.Buna birde coilover.Sonrası motor odaklı gibime geliyor :)
hayırlı olsun cenkım bende cok begenmedım ama gonlunce olması onemlı:) o yayların da b an once takılması lazım b acaıb durmus fotoda:)
http://www.rally24.com/res/img/produ...rs-2037_1l.jpg
senın eski jant bundan mıydı cenk?
kazasız belasız bu arada
Sağol kardesim aracta koni amortisör var 45mm yayda gelecek kombinasyon tam olacak :)
sağol can'ım aynen öyle :)
aynı seyden bahsediyoruz aslında bu aracın jantları haric tümüyle orjinal hem karoser hemde ic mekan olarak.. sadece jantlar orjinal değil fakat onlar da orjinale yakın 20 senelik alman malı rondell.. o yüzden orjinale yakın ibaren uygun oluyor aslında..
sağol kardesim,yok hayır benim tasarımım bi janttı oem 14'' :)
Bordodaki gibi bi jant alsaydın keşke
Hayırlı olsun güzel duruyo sierra
Cenk beni ne zaman gezdireceksin Sierra ile? :)
yılların apaçisi iyi olmuş bastınmı yere tamamdır ama bi önceki sierradki jantların bunları katlar :D
sağol,değişiklik iyidir.
Ne zaman istersen Eren :) Aradım geçen seni açmadın bu arada :d
biliyorum moruk ama hep aynı hep aynı nereye kadar simdi 16" ne denk gelirse oynarım iyi mal olduğu sürece ;)
maşallah kazasız belasız araç çok diri duruyor
Nerelerdesin cenk abi?
sierralar güzel şahsen ben seviyorum :) kaza bela göstermesin allah
Bence akradaki ford amblemınden ve kırmızı şeritlerden kurtulmak lazım ama araç çok düzgün ve şık
teşekkür ederim.
yogunum kardesim epeydir acamıyordum forumu.
çok teşekkür ederim bende nasıl bir sevgi var anlamadım bu sierra'lara karsı
teşekkür ederim ama orjinal olsun istiyorum,onlardan kurtulunca piyasadaki leş sierra'lardan ne farkı olacak? ben o seritlerin orjinallerini getirtcem diye akla karayı seçtim zamanında.
Maşallah iyi toparlamışsınız..
Maşallah kazasız belasız.