bahçelievlerde yavuz abınndı aracıydı , uzun sure kullandı , cokta guzel bakardı aracına , zaten belli , satmış demek , sızede hayırlı olsun maşallah güzel arac VA rs :)
Printable View
bahçelievlerde yavuz abınndı aracıydı , uzun sure kullandı , cokta guzel bakardı aracına , zaten belli , satmış demek , sızede hayırlı olsun maşallah güzel arac VA rs :)
Çok beğendim ama egsoz biraz büyük geldi bana arka görünüm ile ilgili başka foto var mı elinde bakabilir miyiz? Bu arada sakın yanlış anlama aracın gercekten cok güzel duruyor 41 kere maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah kardeşim :)
Masallah :)
Maşallah kazasız belasız günlerde kullan..
yanlış anlaşılcak bişey yok :)egsoz benimde gözüme ilk zamanlarda büyük geliyodu fakat bir süre sonra alıştım şimdi normal geliyor elimde birde bu fotosu var eski stoplarla
http://img59.imageshack.us/img59/6619/dsc03763z.jpg
Egsoz dtm'miş bu foto daha belirgin oldu benim için tşk ederim :)
maşallah güzel apexler iyi oturmus :) bi bizimki yukarda kaldı :D
Benimde gozume cok hoş geldi,maasallah..Kazasız belasız surusler :)
sol far değişmiş sanırım diğerine göre çok canlı kanlı kalmış :)
Maşallahı var gerçekten çok düzgün ve çekici duruyor.
İyi duruyor maşallah...
teşekkürler arkadaşlar
guzel arac diyelim tekrardan, kazasız belasız ozan
Hayırlı olsun kazasız belasız.
Maşallah güzel araç kazasız belasız.
çok güzel böylece bin
mahş mermi gibi duruyo:)
maşallah çok güzel duruyor gerçekten kazası zbelasız clio rs hayranı olarak çok beğendim ;)
Maşallah...
maşallah güzel duruyor kazasız belasız ..
maşallah.. kazasız belasız günlerde :)
VA RS i seviyoruz
Kullanmışlığımda var maşallah gram ses yok arabada zaten
Ozana yakışır bir araba
Maşallah.Bu aracı kışın kozyatağı acıbadem hastanesinin oralarda alt katı bakkal olan bir binanın otoparkında görmüştüm.Ciddi çok güzel çok genç,diri.
Ozan nerelerdesin, benim kocaeli faslı bitti, İstanbul'daysan bi çay-kahve-milkshake faslı yapalım :)
maşallah :)
dup 2002 modeldi ben ilk sahibinden kazasız boyasız almıştım 2004 te kmside çok düşüktü öylede biniyodum kw coilover, h&r 1,5cm spacer, omp ön arka kule gergileri, whiteline ön arka sway bar bide supersprintin orta borusu vardı bendeyken kendim yaptırmıştım zaten bunları sonra askere gittim kardeşime verdim o ilk kazayı sağ önden bahçeşehirde sonrada ikinci büyük kazayı floryada yaptı ehliyetide yoktu o halde sattım arabayı sonrasındada dikiş tutmadı zaten :)
ustacım aracın çok güzel başarılı darılma ama bir şey soracagım remus egsoz dan arıyorum senın aracında gordum sansımı denemek ıstedım satarsan almak isterim saygılar
maaşallah çok güzel gozukuyor.Allah kaza bela vermesin.
fazla kalmadı boyle rs ler;)
maaşallah rs in dışı çok diri içi de mükemmel temizlikte
:)