teşekkr ederm abim benım sagol
Printable View
harikaaaaa:icon_tup:
aynen kardeşim yaptm guzel olmuşmu :D bırtan turuncu folyoda yaptı sınyallere sagolsun :)
maşşallah kazasız belasiz izmirin güzel ef;ii iyi günlerde kullan berkcim
maşallah kazasız belasız hocam böyle ef dostlar başına :D
sagol tolgacıım ve cankuşu eksik olmayın :)
maşallah :)
Çok Tatlı olmuş. maşallah
masallah aracın cok guzel allah kaza bela vermesin
teşekkurler kardeşm cumlemıze
İlk haline baktım aracın bide şimdiki haline ya bir araba bu kadar mı güzel olur yav.Maşallah.
Birde bir sorum olacaktı.Jantların fiyatı ne kadar'dır?Şimdiden teşekkürler.
allah nazardan saklasın:D
Teşekkurler arkadaşlar. Krdeşm en yakın jantcıya gıt wardır bu jantlardan :D sorarsın orda
berk kazasız belasız kardeşim ok oldu makine :D
maaşallah cok güzel olmuş
büyük bi nazarlık tak kardeşim maşallah
Maşallah.Güzel bir değişim geçirmiş..
Maşallah başkan kazasız belasızzzzz.. ama sanki arkalar 9 ofset olsaymış son nokta olurmuşş..
ilk başta taktım. camurlukları acmaya kıyamadıgım ıcın 8leri taktık :) 9 fenalık olmuştu ama :)
kardeş eline sağlık 10 numara olmuş allah kaza bela vermesin.. bende aynı aracın siyahı var seninki kadar olmasada bişeyler yapmaya çalışıyorum.. ön tamponun altına lip arıyorum ***** araba yere yakın olguğundan ufak sürtmeler sonucu karterin plastik koruması biraz sarkık duruyor ve önden bakınca hiç hoş görünmüyor. nasıl bulabileceğim hakkında fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.tşk.:heyoo:
Kazasız bleasız maaşallah..
[QUOTE=kamuran_35;2065389]kardeş eline sağlık 10 numara olmuş allah kaza bela vermesin.. bende aynı aracın siyahı var seninki kadar olmasada bişeyler yapmaya çalışıyorum.. ön tamponun altına lip arıyorum ***** araba yere yakın olguğundan ufak sürtmeler sonucu karterin plastik koruması biraz sarkık duruyor ve önden bakınca hiç hoş görünmüyor. nasıl bulabileceğim hakkında fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.tşk.:heyoo:
benımde karterı koruyan plastık sarktı :) bende oraya sac gıbı bısey yaptırmayı dusunuyorm ama bakalm nolcak. :) lip olarak sana kangoo lıpını onerırım. bı tanesi kısa gelıyor o yuzden ıkı tane alıp kesıp bıcıp takabılırsın. kırılmaz kesınlıkle. cok esnek.
allah kaza bela vermesin
maşallah araba yeniden doğmuş kazasız belasız kullanın
Teşekkur ederm kardeşm
masallah cok sade ve guzel bır arac tam jdm ..
su aracı sat senden cok ben sevınıcem :)
maşallah çok tatlı yaa son fotoda 10 numara olmuş şıkır şıkır :) ama camber şart olmuş artık ;)
Berk hiç hesap yaptın mı dual karbüratör ile
km de kaç krş yakıyorsun ? (Benzin tabi)
sade ve şık masallah allah kaza bela vermesin güle güle kullan
BBS 'lere bittim gercektnn tok yakışmıs ;)
teşekkur ederm e30cu kardeşim :)