tsk ederim yavas yavas güzelleştirmeye calısıyoruz :)
Printable View
allah kaza bela vermesın kanka. agzının tadını bılırsın sen adam edersın bunuda kısa surede :))
yay olarak ne var basıklıgı cok hos olmus :)
kardeşim maşallah ya çok güzel görünüyor bijonları mavi alıp kampanalarıda maviye boyarsan jantlarla işin kalmaz sanırım :):)
plakasız 10 uzerinden 10
bide jdm sis koyarsan tadından yenmez
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..hondacııııı tafooo....maşallah kardeşimmmmm :D :D
Maşallah... Çok güzel olmuş be yaw :D
Ulan şeker gibi ha.. Yalnız daha önce dedim hala daha diyorum bu arac canlıda çok başka duruyor :))
Taytay Honda civic from Denizli :)
Maşallah nazar değmesin canavar gibi
maşalah kankacım tefocum coiloverlerini kutlarım : )
çok şık olmuş maşallah kazasız belasız...
Ilk zamankı halı daha sık duruyordu bence;boyle bı jantla bence arac saha sık ve sade bı guzel olur
BBS RS 9 OFSET JANT sahibinden.com'da
eyv kardesm çok tsk ederim :) kanlı canlı daha iyi haha daha da senin dükkana gelmem bildiğin off road la orası
haha noldu benim üyelik :)
saolasın kardesm
tşk ederimm bi gelmedin gitti izmire :)
eyv çok tsk ederim gırgır bilo da favorilerim arasında maşallah :)
valla ilk hali derken anlamadım olayı linteki arabadan bahsediyorsan o benim arabam deil :D buda ilk hali zaten yavas yavas sekil alıyor ofsetli jant almayı cok düşündüm ama bunda karar verdim bazı kullanan arkadaslara sordum soğuttular beni tsk ederim yinede :D
Adam zevkli arkadaş yapacak birşey yok :) Ama bence jant olarak daha değişik bir jant seçilebilirdi :D
Çıkıyor muyuz abi bu akşam rolle? haha
arkadaşlarında söylediği gibi panjur hariç çok güzel, TE37 ler çok yakışmış maşallah
Maşallah, kazasız belasız sürüşler.
oo çok pardon ya 4.sayfada güncel fotolar varmış, son hali çok güzel hocam maşallah :)
Zamanında tam istediğim bir projeydi.
Beyaz stock alıp yapmak. Nasip değilmiş..
Allah nazardan saklasın. :)
bronz güzel olmuş kanka kazasız belasız...
Tayfun gerçekten çok güzel olmuş yakından daha güzel görünüyor tam kıvamında. Allah kaza bela vermesin kardeşim:) Tanıştığımızada sevindim:D
Satıcak olursan falan haber et yabancıya gitmesin bu araba:D
Maşallah son fotolar cidden güzel siyah-beyazla çok güzel uyum sağlamış.
Dün gaziemir de gördüm.Maşallah güzel araç.
tsk ederim siyah hatları bende seviyorum :)
tsk ederim ewet gaziemirde bi işim vardı :) hatta dönerken çevre yolundan önümde giden kamyonetin arkaasından yola at atladı ya kamyoncuda anayolda frene asıldı falan valla trafik altüst oldu şaka gibi zor kurtardım çarpıodum zincirleme birbirine giriodu millet. :S
öne sacları taktım bu gün değişiklik iyidir :D boyası biraz lastige tasmıs :)
http://oi54.tinypic.com/nygzgy.jpg
Abi siyaha boyamak lazım bence onları :D
:D Güzel olur abi stepneden sonra rahat gezersin hem :D
Maşallah, kazasız belasız