eyw.aynen katılıyorum.ilerde inşallah.
Printable View
baslıgı görünce direk dedim izmittendir die fotolara bakınca baktım plaka 41 :D
maşallah güzel olmus
ön camın üst kısmındaki sticker sökülse...ön cam dahil zifiri film çekilse...41 e yakışır dahada dip basılsa gayet iyi olur...
maşallah
maşallah . ama 1 bakla daaha gideri var :D
pamp başlığa güvenip yere sıfır zannettim.. ama olsun yine çok basık maşallah beyaz melek
Kafa daha gider önü diğer accent gibi olmalı bence maşallah :)
eyw.saolun.arabayı diğer kardeşimin arabadan dahada fazla basmayı istiyorum ama ilerde olucak inşallah şuan böyle gider.
Hayırlı olsun, bi standart erayla yanyana foto çeker misiniz? Ben dnemiştim arabamda fakat pek etkilediğini düşünmüyordum görüntü olarak tekrar orjinale dönmüştüm. Aradaki farkı görmek için faydalı olur teşekkürler.
maşşallah kazasız belasız ama biraz daha lazım sanki
Gene 41 plaka :D Maşallah :)
hayatımda bindiğim ve kullandığım en dandik arabayı clio symol zannediyordum. taaaa ki, yeni şirket arabam olan bu kore malı ile tanışıncaya kadar. aaahhh ahhh nerde benim clio'm
bu basıklıkta gezmek zor olmuyormu?
şimdi benim anlayamadığım bastık indirdik düşürdük yayları kestik coil taktık falan bunların hepsi aynı anlama gelmiyormu?cm,i önemlimi?bastık dediysek basmak kelimesinin bir cm sınırımı varki benim arabamla dalga geçer gibi soru soruyosun?benim önceki arabam önler 9cm arkalar 7cm basıktı.bu arabamıda bu kadar bastım bilader.