Hayirli olsun, yakismis..
Printable View
Hayirli olsun, yakismis..
Demin caddede gördüm okan stoplar 10 numara olmus kaca aldını bi ozelden şettirirsen sewinirim
stoplar çok güzel olmuş maşallah.. ama plakalık boya beni die baarıo :D
okan stoplar ve arka tampon muhtesem tampon nerde uygulattın msnden ayzarmısn:)
Bostancıda iyi bir fibercisi var ona yaptırmıştır bence guzel oldu.Stoplarda ledli medli maşallah okanım ama film film film anladın sen :)
Bu arada resimde Best Motoring Gbi çıkmış BMWyle gazlarken :D
Eywallah kardeşim o susuturucuyu o açıyla koyabilmek için kaç resime baktım ben bile unuttum :) ama güzel oldu diye düşünüyorum tam arkadan bi fotosunu koyarım
Egsozun pozisyonu gayet güzel, yeni stoplarda çok hoş. Kazasız belasız kullan ;)
maşallah arkadan güzel olmuş ama ordaki 1,6 ies honda civic yazılarını sök derim..ben arabayı aldıktan 2 gün sonra sökmüştüm güzel durmuyo bana göre..
logoyuda hazır almana gerek yok derim çalınır filan onlar..logoyu sök arkaya kırmızı bant yapıştır tmmdır :) çalınırsa alırsın yenisini :D
bilmiorum logolar rahatsız etmio beni .. honda logosuna gelince orjinali ve folyoyla yapılmış olanı arasında dünyalar kadar fark var ... elimden geldiğince özel parçalarla hazırlamaya çalışıorum aracımı o yüzden orjinal bi honda logosu almayı düşünyorum.. iyi yorumlar için teşekkürler
masallh okanım yakısır sana...kazasız belasız
Okan'ım olmuş araba ...
Arka görünüm müthiş , ilk resimde sanki araba sigarasını dudagının kenarından tüttürüyor gibi çıkmış :)
Kazasız belasız ..
adam uraşıo yapıo...bende bu aralarr kabuğuma çekildim.arabamı memleketime bıraktım..istanbulda yayan geziorum...yakalarsam bi kaç arkadaşımı project car olarak kullanıorum...
en son type-s in gözlerini açtık mesela :)
bRo su harika oldu arabann..fikirlerimizi paylaşmaya devam...
çok teşekkürler eylemlerimiz devam edecek :D
Araban çok şık olmuş maşşallah. Ben çok beğendim. Böyle sedanlar gördükten sonra arabam gözüme biraz daha şirin görünmeye başlıyor. Zevklerimiz benziyor. Özellikle arka tamponu ve egsoz duruşu tam aklımdan geçtiği gibi olmuş. Buddy Club tamponun da bu kadar yakışacağını tahmin edemezdim. İç döşemeler ve dıştaki siyah bölgeler sevk meselesi, bir şey demiyorum :) Amaaaaaaaaaa;
1- Yan maşpiyeler(böle yazlılıyodu demi? :) ) büyük ön ve arka tamponun arasında güdük kalmış. Bence oraya da heybetli ve ön-arka tampon izgisini devam ettirecek marşpiyeler gerekiyor.
2- Arka logoların tümünü iptal et bence de.
3- Kapı kollarını bari boyat bordoya :)
Kazsız belasız.