maşşallah gzl araç egzos çifli olursa dağa iyi durabilir..
Printable View
maşşallah gzl araç egzos çifli olursa dağa iyi durabilir..
maşallah güzel makina;)
maşallah kazasız belasız, eksikleri belirlemişsin zaten. e36 kullanması çok keyifli arabadır.
ohoo baya eskidendi o yaw, abinle draglara gitmişliğimiz bile var onunla :D
Maşallah
Allah kaza bela ceza vermesin..
valla o 320deki aldığım keyfi bu arabadan alamıyorum
Güzel araç ancak arka stop kırmızı-beyazıyla değişip birde bbsler takıldımı çok güzel olur kazasız belasız
stopların değiştirince çok daha farklı durur orjinal sarı sinyalli stoplar güzel durur kanımca:icon_tup:
fransız farın yanına sarı sis çok daha iyi duracaktır
borbetler kaç inch
alyanları sarı bi bbs rs iyi gider ama arkayada gt spoyler bulabilirsin bu ara moda oldu
hayırlı ollsun abi güle güle kullan
Sisleri kurcalamayı düşünmüyorum şuan için ama yeni sis alırsam yapabilirim bunlara .
borbetler 17" .
Rs bekliyorum şuan 17'den aşağı ufak kalıcak.
büyük ihtimalle ufak duracak abi " keşke motorsport seçeneğinide bi gözden geçirseydin yada ne bileyim en azından 17" olması lazım takılacak jantın
bbs rs bekleme sebebim 17" zaten gelicekmiş yakında 16" ufak durmasa alıcaktım zaten bekliyorum gelicek inş.Motorsport german furyasından sonra düşünüyorum. :)
Ben çok beğendim maşallah. Nazar değmesin.
eee 1-150 kg vardı bizim eski 3.18 gt'a göre gayet ağırdır
maşallah cok güzel görünüyor ben begendim borbetleri :)
maşallah kazasız belasız.
güzel araç fotolarda güzel gözüküyo
Masallah ;)
guzel arac kazasiz belasiz ama borbetler goze carpiyo :)
cok guzel kazasız belasız masallah :)
Maşallah zamanla daha da güzel olacaktır.
Kazasız belasız.
cok guzelmıs mas
şu e36lara hastayım gerçekten ki aracınızada hasta oldum, gerçekten cok güzel, jantlara gelince M contur yada okundugu gibi söyleyim "kontur ", işte bu jantları cok seviyorum aracınızada yakışacağını düşünüyorum.
" RS'imle takas etmeyi düşünen birini bulsam anında yapardım:)"
Hepinize teşekkür ederim. :)
Şuan için Hiçbir M jantı düşünmüyorum Bbs Rs istiyorum sipariş verdim 17" bekliyorum.
yakışır:) gerçekten çok beğendim aracı, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
bbs te basarili bir secim bence.tekrardan masallah
http://img717.imageshack.us/img717/2...c0179copyx.jpg
Uploaded with ImageShack.us
İstediğim Arka Görüntü. :)
http://img94.imageshack.us/img94/587...copyhfghfg.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/2...027333copy.jpg
sercan en yakın zamnda bende istiyorum :)
Çok çok tatlı olmuş maşallah kazasız belasız...
E36 lar çok güzel benimde hayalim.. Araç güzel ama son susturucu çift çıkış olsa daha güzel olur :D
Replika RS alma da yazık etme sakın bu güzelim arabaya.
jantlar guzel durmuyor. biraz daha basilirsa daha az goze batar. Jant isi tamamen paraya bagli bir sey zaten ucuza guzel jant yok...
Farlar icin AKCALI marka spray boya deneyin. Onun tonu daha guzel. Laminx filmin ustune daha guzel gider.
Egzos cikislari DTM tipi olursa ama kibar olanlarindan kocaman izmir stayyla soba borusu degil.
Genel olarak guzel duruyor arac, eksikler tamamlandiktan sonra daha da guzel olur eminim. Kolay gelsin.
hayırlı ugurlu olsun arac yeni alınmıs zaten eksikleri fazlalıkları zamanla düzelir zevkli insanlardır.kazasız belasız.
Maşallah geçen Bulvarda gördüm güzel araç gerçekten iyi günlerde kullan ;)
Jantlar,arka stoplar ve egzoz acil değiştir krdeşm araban cok guzel ama onlar ofsayt :)