maşşallah....
Printable View
maşşallah....
bu niye böyle leylekk falan filannnnn
maşallah maşallah:)
kanka allah kaza bela vermesin gerçekten maşallahı var ! arabayı alma olayın çok iyiydi yarım saatliğine bi yere gittim geldim bi baktım arabaya karar vermişsiniz bileti aldımışsınız 1 saat sonra da yola cıktınız. ama gittiğinede aldığınada fazlası ile değdi. jantlar da yakısmıs kardesim. tekrardan maşallah
http://resim.pitbullx.com/images/33e276f9c8.jpg
Maşallah:)
muratpaşada görmüşdüm otoparkda.16 plakaydı ozman.aha dedim bi garaoğlan daha gelmiş :) maşallah süphanallah.
yorum yapan herkeze tesekkur ederım..Allah cumlemıze kaza bela ceza wermesın..:icon_tup:
maşallah kardeşim tekrardan hayırlı olsun :) jantları gönderiyosun dimi :)
kazasız belasız kardeşim,canlı canlıda gördüm kocaman bir maaşallah gara oğlumuza :)
maşallah garaoğlana gördüğüm en temiz vti'lar dan yakındanda gördük maşallah... ne varsa antalyada :)
Maşallah kazasız belasız
saol kardesım..yaptık ufak tefek bısıler dahada yapıoz Allahın ıznıyle..plaka 365 oyle denk geldı..bnde bıde lancer warya tegınkı 01KC482 ıydı,lancerda 01NN220 bırının basından bırının sonundan alıp oyle nıck yaptıydım zamanında..:D:D:Dsımdı gene kc aldık deısen bısı yok..:D:D:D
Masallah gzl vti hayırlı olsun kazasız belasız..
Jantlar çok yakışmış harbidende maşallah kazasız belasız çok şık duruyor :)
maşallah tosunum
maşallah çok güzel harika...
Drag spec olucak inşallah pist lerde yanyana antalya yı temsil edicez :)
kanka elini çabuk tut İzmir bizi bekler...ama izmirde çok sıkı fransızlar var benden demesi kankim :D