Kolay gelsin kardeşim. ama bu mustang çok para yer sen bu işe hiç girmesen :)
usta zaten motorunu değiştirmeyi düşünüyorum :rolleyes:
21-02-2011, 19:42
ekber mübarekov
Alıntı:
eg--Sİ Nickli Üyeden Alıntı
yorum süper :D ...Beyler arkadaşın eşşek sevdasına da saygılı olmak lazım o da onun dünya görüşü :D nası bi mantıksa eşşek ile arabayı karşılaştırıyor ilginç :D
gardaş eşşekle seni de kıtyaslayabiliriz istersen senin dünya görüşüne göre:heyoo::heyoo:
21-02-2011, 19:47
ekber mübarekov
ya beğenmedim gardaşım benim araba daha güzel
21-02-2011, 19:48
ekber mübarekov
ya sırf motor mu baştan değişesi lazım bunun
21-02-2011, 19:53
RIDVAN
Alıntı:
usta zaten motorunu değiştirmeyi düşünüyorum :rolleyes:
Kardeşim sen bilirsin ama çok yorur adamo hem seni hem cebini. biraz daha moddelli birşey yapsan senin ve ruh sağlığın için iyi olacağını düşünüyorum ama tabi saygı duyarım.benim sadece bir öneri ama bize düşen kolay gelsin demek ve aşamaları bekliyoruz demek ;)
21-02-2011, 21:13
BAŞAR
maşallah.....
21-02-2011, 23:00
eg--Sİ
Alıntı:
ekber mübarekov Nickli Üyeden Alıntı
gardaş eşşekle seni de kıtyaslayabiliriz istersen senin dünya görüşüne göre:heyoo::heyoo:
siteden banlanmak istemiyorum yoksa cevabım hazır rahat ol.fake bi hesap açmışın ordan ötüp duruyon.kazakistanda tofaşın işi ne?:icon_wack
21-02-2011, 23:01
eg--Sİ
Alıntı:
RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sen bilirsin ama çok yorur adamo hem seni hem cebini. biraz daha moddelli birşey yapsan senin ve ruh sağlığın için iyi olacağını düşünüyorum ama tabi saygı duyarım.benim sadece bir öneri ama bize düşen kolay gelsin demek ve aşamaları bekliyoruz demek ;)
eyw. usta saygı duyarım fikrine:icon_tup: aracın aşamalarını hep bereaber iizlemek nasip olur inş. ne diyelim:o
22-02-2011, 15:57
ekber mübarekov
Alıntı:
siteden banlanmak istemiyorum yoksa cevabım hazır rahat ol.fake bi hesap açmışın ordan ötüp duruyon.kazakistanda tofaşın işi ne?:icon_wack
kazakistan da tofaş var gardaş var da bursa da granada nın işi ne benim kore gazisi dedem bile onu görmemiş
:eek::D:D:D:D:D:D:D:D
22-02-2011, 16:13
eg--Sİ
Alıntı:
kazakistan da tofaş var gardaş var da bursa da granada nın işi ne benim kore gazisi dedem bile onu görmemiş
:eek::D:D:D:D:D:D:D:D
yaw tamm yürü git dostum bnim arabam berbat iğrenç çok eski.sinirimi bozma yürü git işine!
22-02-2011, 21:33
ekber mübarekov
niye öle diyosun gardaş mis gibi araba uğraşmaya değer bence
22-02-2011, 21:45
eg--Sİ
Alıntı:
niye öle diyosun gardaş mis gibi araba uğraşmaya değer bence
la oğlum sorunlu musun yazma şu konuyaa yorum belanı arama :icon_tup: