Yani Lambo yaptıran apaçimidir ? Bunu mu söylüyorsun ?
Printable View
lambo style doors apaçilikse en büyük apaçi ferrari Lamborghini :D
maşallah çok güzel toplanmış
Bana görede bu arabaya xenon koymak ,krom kenarlı jant koymak terstir.Ama kimseye gidipte apaçi demiyoruz.
ya agrasif falan gitmek istediğim yok ... 2. si bu arabalara yurt dışında dergi ,ve videolarda hep siyah göbekli kenarı krom jant koyuyorlar hep xenon takıyorlar üstelik 8000 diil 12000 lik takıyolar gündüz show ları için .... bunu sende gayet iyi biliyosun sırf t...şşş.kkk geçmek için sormuyosan bende neyim mechanix.. ama önemli diil inan kızmıyorum ...
Bilmiyorum dediklerini.Yabancılar yaptı diye güzel olacağını da düşünmüyorum.Gündüz show u ne ? Dalga geçmiyorum ayrıca.
Çalıştığınız araç Civic Si olsaydı çok başarılı derdim.Ancak Corolla için fazla tuner bunlar bana göre ,daha öncede söylediğim gibi.Ama araba sizin tercih sizin.Ben sadece dışarıdan bakan bir yabancıyım.Fikir beyan edebilirim yalnızca.Arabanın keyfini çıkaracak olan sizsiniz.
abicim bunu hep söyledim benim ae drift için değil bunu bitince sizde görüceksiniz zaten içine koyacağım makinada bunun için uygun değil ...
saol dostum
Bunlardan çok kalmadı ortalarda, çok şık ve iyi olmuş. Tebrikler
ilk defa drag spec bı ae86 gordum hadı hayırlısı bakalım...
İzmirdeyken şu koltukları bir türlü alamadım.
Bugün Caddebostan McDonald'sda amerikanların arasında sensei sensei gidiyordu :) Arabayı görünce gülümsedim direk ...
Kazasız belasız , çok güzel , çok keyifli bir araba olmuş.
maşşallah çok tatlı olmuş eline kesene saglık kardeşim eksoz deişcekmisin çirkin görüntü oluyo belki izlemişsindir ama izlemeni isterim http://www.youtube.com/watch?v=BxqWVK6ddoA&NR
Dün balkondan bakarken migros tarafına doğru gidiyordu, Güzel gözüküyor araç Maşallah.
bugun canlı canlı gorduk makıneyı . tertemız kız gbı . gokhan megerse senınmıs araba . hayırlı olsun kardesım :)