Maşallah maşallah. Bizde de vardı 96 model 1.6 beyaz r19 kapımızın önünden çalındı :( Ben de istiyorum bunun 1.8lerinden bakalım ileride ;)
Printable View
Maşallah maşallah. Bizde de vardı 96 model 1.6 beyaz r19 kapımızın önünden çalındı :( Ben de istiyorum bunun 1.8lerinden bakalım ileride ;)
tekrar tekrar teşekkür ediyorum. spoon bronze değil de bu jantlar renault jantı, bunu spoon'a benzetmiş olabilirsiniz belki uzaktan. :)
İlanını gördüm çok uygun fiyat yazmışsın :)
Bende 1,4i si vardı. yol tutuşu çok güzel otomobil dergilerinde f4r motorlusunu golf gti ile karşılaştıyorlardı bir çok yönden daha iyimiş.
maşallah eline zevkine sağlık.
Maşallah ya...
cidden güzel ;)
Maşallah çok güzel..Renolar eski yeni revaçta bu aralar :D
Baya performans parçası var bunların..Değerlendirmek lazım aslında :)
bilgi yanlış veya aracınızda modifikasyon var ise bilmem
f3p motor 107hp 150nm tork'dur çoğu yerde 110hp yazar.
3 yıldır rsi kullanıcısıyım f3p motor gerçekten çok sağlam bir motordur buna cidden kanaat getirdim ciddi sıkıştırmama rağmen tık demedi bu güne kadar :) 7 yıldır kullanan arkadaşım var şuan'da 300bin km'de artık rektifiye istiyor ama sorun çıkartmıyor buna rağmen güle güle kullanmanızı dilerim çok güzel görünüyor gerçekten...
çok güzel bir araç maşallah
bende de aynısı vardı pert olmadan önce
bunlar orjinal fransız benim araçta sadece abs yoktu
senin aracın abs li mi
maşallah çok güzel görünüyor .. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah
basarılı :)
Renault 19 16V lap times and specs - FastestLaps.com
Dediğim 19 buydu coupe ve cabriosu vardı
137 Hp güçünde R4 16V
araç satılıktı satıldımı _?
ilanını görmüştüm hks falan vardı üstünde :) Maşallah kaliteli olmuş 96 ya kadar fransız üretimdi sanırsam ve 2.0 L aynı bloktan megane a binmiş biri olaraktan onun torku bile 165 civarıydı.Sizinkinde oynama varsa bilemem ama çok sağlam motoru vardır :)
Tekrar maşallah
maşallah kazasız belasız
kazasız belasız 98 yılında bizde sıfır almıştık 19 hala o günlere dönmek isterim:o
maşh.harika özellikle basıklığı.