Beyaz ve temiz uzun arayışlar sorasında denk geldi aslında hiç düşünmediğim bi arabaydı ama denk gelincede bu kadar temiz olduğunu anlayınca daynamadım :p
Sizlerde çok saolun arkadaşlar beğenmenize sevindim...
Printable View
ehehe..olsun olsun cok guzel durmus masallah:) bundan bulmam lazım benimde..:(
yolun dustugunde sorarsan cok sevinirim :) siyah zeminli aldık ama far,sinyal birlesik cok garip duruyor :p buarada motorunda v.s bisey warmı aracın?..
eh azmış:) video varmı hiç?
Cok tesekkur ederim yaa..:)Allah razı olsun..beyaz zemin daha iyi olur aslında..bide fiyatı nkdr acaba?:s motordada pek bisey yok demissinde gene war ufaktan..LEXMAUL lazım bunaa :) bnmkinde vmax chip,calibra sanzumn,grup a kapak,kat.iptal..egzost,filtre orj.
Lexmaul ve 471 egzantrik buldum aslında cadde tipi yapayım istiorm çok aptal çalışmasın F28 buldum bi tane ama dünya para kırana kadar bununla devam anlıcaın :D Grup a dediğin kosgept kapaksa pazarlık aşamasındayız daha dorusu kararsızım turbo mu atmosferik mi die??
Hayırlısı olsun insallah..:)
atmosferikte zewkli,turboda zewkli..eger cok kararsız kalırsan yazı-tura at :D
buarada turboyu c20xe uzerinemi c20let uzerinemi dusunuyosun?
Desene o zmn çok başını şişircez rahatsız olmazsa :D
yok turbo nasip olmadı bana =) ama cok sewdiim bi abimin aracı turbo..daha oncede atmosferikti..zaten opel servisi ve opel tuningle ugrasıyolar onlar :p yardım icinde elerinden gelenide yaparlar;)
benim en cok merak ettigim supercharger..almanyada bi forumda gordum sfi'a sc takmıslar cokda guzel yuruyor ama nasıldır nedir bilemiyorum..
hayırlı olsun dostum.. ahmet nerde sfi orda sen warsın olm :D
atmosferik iyidir güzeldir :D:D
tek olur işte anladın sen
-Kazasız belasız maşallah ..