maşallah sade ve şık arac sedat yıne döktrmüş :)
Printable View
maşallah sade ve şık arac sedat yıne döktrmüş :)
maşallah kazasız belasız
Masallah :)
buluşmalar acemlerde istasyon cafe de her cuma akşamı saat 20.30 bekleriz
Maşallah çok güzel duruyor. Bi izmit gerekiyor harbiden yüksek kalmış sanki biraz :)
Masallah Kardesım Cok Guzel Duruyor :)
maşallah sade güzel duruyor stckerlerde güzel olmus
gelmeye çalısırım Yusuf abi sağol :)
5cm koni var 2-3 baklada kesilmiş ama daha fazla gitmiyo bi lip veya ek koyduktan sonra daha iyi bir görüntü olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim :)Alıntı:
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim :)Alıntı:
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim :)Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
maşallah saç jantlar güzel olmuş stoplar biraz kötü duruyor onun haricende çok gzll kazasız belasızz
guzel olmus masallah. :)
siyah kapı ve tampon çıtalarına hiç elleme, öyle kalsin. hatta aynayıda siyah yap..
ben hepsini arac rengine boyadim, simdi ilk firsatta tekrar siyaha dönmek istiyorum :)
Maşallahh..
teşekkür ederim, sağolun :)
çıtalar ve kapı kollarının rengiyle oynamak istemiyorum bence siyah daha güzel duruyor. aynaları ise carbon veya siyah kaplamayı düşünüyorum :)
teşekkür ediyorum Allah kimseye kaza bela göstermesin.Alıntı:
JDM# Nickli Üyeden Alıntı
Stopların, beyaz-sarı kısmını siyaha boyacaktım arkadaş yakışmaz falan deyince vazgeçtim. ledli stopta şuan için biraz zor görünüyor. Yorumunuz için teşekkür ederim
Çok güzel görünüyor Maşallah, fotoğraflarda bir o kadar hoş ellerine sağlık Sedat.
maşallah çok güzel duruyor aracın .....
Kardeşim maşallah, bir kaç ufak dokunuşla gerçekten fark yarattı. Allah nazardan saklasın. Fotoğraf yorumları içinde ayrıca teşekkür ederim :)
Maşallah çok güzelmiş.
Ben olsam hiç bi yerine dokunmazdım bu hali çok yakışıklı.
Bu lip Tr de bulunmuyor sanırım ama iyi bir ustada custom olarak yapılabilir belki.
http://img208.imageshack.us/img208/2074/face2cu.jpg
Maşallah tekrardan.
bu arada fotoğraftan tam anlaşılmamış, laguna lip vs gibi düz değil öne doğru uzanıyo azcık :D
http://img137.imageshack.us/img137/1...r20front20.jpg