masallah cok guzel olmus
Printable View
masallah cok guzel olmus
Maşallahı var çok güzel olmuş
maşallah güzel görünüyor:)
kazasız belasız sürüsler dilerim.. ;)
c63 leri bende aldım :D cooper park gibi olmaz inş hehe maşallah yavrum çok güzel titreyerekmi taktın ?
teşekkürler :)
çok teşekkürler :)
çok teşekkür ederim :)
eyvallah sağol ;)
Kanka oğuzha girdi kanıma ya dedim yapalım :) Titreyerek aldım titreyerek bakıyorum okuşuyorum kanka ahahahahha olum ne adamsın ya muck :D
Maşallah çok güzel olmuş...
olum Oğuzhan onları ilk getirttiği zaman konuşmuştuk biz senin araba için çok başarılı ilerliyoruz bu arada ;) günde günde aklımızdakileride yapıcaz tek noktadan 3 noktaya geçiş yapıcaz ;)
maşallah kenks
sen öle ADAM olduğun sürece her türlü yardım ve desteğe açığım bir telefonun her zaman yeter ;)
Maşallah , jantlar çok güzel olmuş gerçekten :)
Maşallah hayranlıkla sürüngenliğini izliyorum ...
Melih maşallah geçen seneydi sanırım forumda bi yazını hatırlıyorum da bu arabaya stock binecem tarzı bi yazıydı :) Bakıyorum şimdi de bilo resmen evrim geçirdi çok da güzel oldu :)
Maşallah çok güzel duruyor Melih sisler SP sislerinden olsa daha iyi olmaz mı ?
mükemmel olmuş gerçekten..arabanın bu hali fiesta piyasasına can verir :) jantlar beyaz olursa tadından yenmez :)
Yan profilden güzel duruyor jantlar yakışmış. Maşallah.
mükemmel olmuş, çok güzel. tek eksiğiniz var o da arka jant kapakları:). maşallah:) kazasız belasız inşallah..
maaşallah çok güzel araç tam oturmuş lastiklere...
maşallah melih..
cok sık olmuş..
eksozu düzeltirsen daha ıyı olur kanımca:)
aşagı doru sırıtmış:D
masallah melih :)
melih 10 numara olmuş...
tek eksik ön tarafa ST tampon arka tarafa ise SS tarzı sade bir egsoz... zira bu kadar kaliteli duran bir araca o egsoz yakışmamış
maşallah kazasız belasız inşallah
maşallah dış görünüm olarak nokta olacak durumda.
Maşalah Melih'im canlıda daha güzel :)
Emeğine sağlık
maşallah çok şık duruyor
Melihim kardeşim Allah kaza bela dert göstermesin. Artık imzandaki fotoğrafıda değiştirirsin :)
maşallah güzel olmuş ;)
melıh masallah yavrum
Teşekkür ederim gzel yorumunuz için :)
Sağolasın Arda ( Ardaydı dimi :)) Çok dikkatlisin maşallah :D Birtek sağ arkada jant göbeği yok onunda sipraişini verdim geldiğinde takıcam hemen :)
Teşekkür ederim sağolun :)
Tamponu daha fazla kesmeyelim diye öyle koydum kardeşim bakalım ilerde değiştiririm belki :)
teşekkürler özgür abi :)
Teşekkürler Okan. St tampon düşünmüyorum karşıyım st olayına :) Ama düşeş gelirse olabilir. Şuanda st düşüncem yok ama :) Egzozuda muayeneden sonra nisandan sonra ellicem inş :)
teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim sağolun :)
Sağolasın kankam ayağına sağlık seninde bu sefer seni görmede gitmedim :)
Çok teşekkür ederim :)
Abicim çok teşekkür ederim değiştiricem şimdi :)
Sağolasın teşekkürler :)
maşallah melih.10 numara olmuş kazasız belasız kardeşim
Anaaa.. Ben buraya yazmamışmıyım :)
Bir kez daha kocaman bir maşallah yavrum. Allahım nazarlardan saklasın...
maşallah yawruum çok ii oldu :)