Merhabalar,
Yaklasık 3,4 ay mk1lere bakıp aradıktan sonra sansıma sakaryadan bu arac kısmet oldu gıttım hıcbırseyıne bakmadan aldım geldım resimler..
tak etmıstı artık canıma..Sakaryadan deposu pis oldugu ıcın 10 lt su bıdonuna mazotumuzu koyduk,hava soguk kar yagıyor kalorıferler calısmıyor sılecekler calısmıyor sadece farın bırtanesı calısır vazıyetten sol serıtten yardırdık geldık.Gelirken aracıma tekrar asık oldum gıdısı cok cok hosuma gıtmıstı,birde ilk arabam olunca.Gişelerden gectik trafık war aracda su vs hıcbırsey kalmamıs tam kadosan sanayı sıtesıne gırıste kaldık sagolsun bızı sakaryadan gtrmıstı yolda bırakmadan.ordan ıltıbaren ite ite sanayıdekı yapılacak dukkna bıraktık bu il resimleri..
bir kac gun ne yapcaz etcez derken komple gırdık araca aslında aklımımda yoktu komple gırmek yawas ywas yapıcaktım..
motoru ındırdık tavan dosemeler vs derken motoruda parcaladık baktıkkı aracımız kep kırmıs susuz kalmıs yagsız kalmıs aldıgımız kıslerde sozde bakımlarının yenı yapıldgını soylemıslerdı..
ufaktan motorun parcalarını toplamaya basladım bız motoru yaparken aracımıza kaportacıya teslım ettık cok sukur bızı uzucek hıc bır curuk cıkmadı tabanda saselerde vs sadece restorasyonda kurtaramadıgımız sag camurluk wardı onuda yenı aldık
arka camurluklara curemesın dıye yenıden caka cakılıp acıldı orjınalden 3 4 cm kadar
![]()