maşallah musti hayırlı olsun iyi gazlamalar
Printable View
maşallah musti hayırlı olsun iyi gazlamalar
kazasız belasız kullan musti masallah cok guzel 15000 bın verıyım :)
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. aracı temizleyip daha güzel fotolarını ekleyeceğim...
Hayırlı olsun.kazasız belasız binmek nasip olsun inş. :) 106 noldu ?
hayırlı olsn :) allah kaza bela vermesin. bizede bitane böyle nasip etsin :)
hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın gönlüne göre vermiş :) 4 ay sonra darısı bnm başıma inş. :D
maşallah çok güzelmiş hakikaten :)
ustad hayırlı olsun maşallah diyelim, doya doya gazlaman dilegiyle..
yalnız bir teklif sunmak istiyorum..
20 kaat peşin verim,, 5 milyarı 1 seneye bol bana uyarmı :D:D:D:D:D:D:D:D
saygılar
Rıdvan. :icon_tup:
hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah
kanka hayırlısı olsun kazasız belasız çok güzel makina kapatmışsın :D
hayırlı olsun güzel araba ..kaça aldınız merak ettim...Bende böle orjinal bişi istiyorum :D duyurulur:)
mustafa bu ne laaaaaaaaaaa ies mi aldın :D:D:D:D kardeşim kazasız belasız binersin inşallah istediğin olduya senin adına çok sevindim hadi bakalım bundan sonra bol bol video görürüz :D:D:D:D mersine beklerim yaza dogru büyük bir organize olucak ;)
Maşallah Mustafa abi sana anca böyle bir vti yakışırdı çok aradın bulmak için sonunda istediğin gibi bir vtec'e sahip oldun.Hafta sonu fotolarını çekelim.
vay gardaşlarım benim:) adam sonunda istediği gibi bir alet aldı.maaşallah çok çok güzell.dün konuştuğumuzda zaten ses tonunuzdan belliydi.ikinizinde sesindeki o sevinci anlayabilmiştim. kazasız belasız kardeşimm. artık aldın vtec çıkın gelin adanaya bekliyorum
maşallah gerçekten kazasız belasız binersiniz inş.
maşallah kazasız belasız binersiniz inşallah
maşallah allah kaza bela göstermesin kardeşim çiçek gibi :) yaşasın amcalar teyzeler
kazsız belasız maşallah
stock abiii :D