maşallah kazasız belasız
Printable View
maşallah kazasız belasız
Sagolll :)))
Valla alınmazsanız ben olumsuz yorum yapacağım:
1.si 106'lara 306 farlarını hiç ama hiç yakıştıramıyorum oldum olası;arabayı bana göre olduğundan da eski gösteriyor,
2.si yine 306 jantı aynı misal;bunun yerine bir 206 CC jantı daha iddialı dururdu,
3.sü kaput uzatma keşke olmasaymış..
Allah kaza bela vermesin.
---yorumlarına saygım sonsuz dostum :)
---bence 306 farları ayrı bi hava katıyo kendi fikrim ki böyle aldım aracı memnunumda...
---katılıyorum 206cc jantları daha güsel ve agresif duruyo begeniyorum da ama aldıgımda 306gtı jantı vardı zamanla değiştirebilirim bu araç yaklaşık 4 5 yıl önce bu hale geldi yani ozamanın modellerinde kaldı bende yeni aldım sayılır önce yapılması çok acil olan bir takım işleri vardı onları yaptırıyorum sonra dışıyla ilgili değişiklikler yapıcam :)
---kaput uzatmaya gelincede güsel duruyo tabi buda bence ama gözüm alıştı bu şekliyle değişiklik olması namına düzelttirebilirim...:)
Hayırlı uğurlu olsun maşallah kaput uzatma dışında hoş duruyor...
maşallah güle güle kullanın.
arka rüzgarlıgı begendim yakından ve farklı acılardan resimi varmı
Maşallah...
kazasız belasız surmen dılegıyle dostum.kaput olayına bende degınıcem kusura bakma kaputu orjınale cevırırsen cok daha guzel olucak araban sonucta bu kadar ınsan bosuna solemez kımse arabanın kotu gozukmesını ıstemez herkesın yorumu daha guzel gozukmesı ıcın :D jantların yenı halı bı degısık geldı gozume mesela jantları sıyah yada füme yapsaydın tamamen cok daha guzel olurdu sarı arabada dıe dusunuorum yınede kendı secımın ama en azından kaputu duzeltki taktıgın 306 farlarıda kendını tamamen gostersın.
hayırlısı olsun öncelikle , araç hoş diri bir gti daha :)
öncelikle ; kaput uzatma gerçekten agresif olmuş.kanaatim ; diğer alışılagelmiş kaputlardan daha iyi kardeşim.yapabiliyosan daha da değiştir . herkesin yaptığı ne o öyle çete olayı gibi :) değişik olsun benim fikrim olsun.mod olayına farklı bakış ders : 1 :)
Sarı gti'ları çok seviyorum kazasız cezasız keyifli sürüşler.
sagolun arkadaşlar :)