Merhaba,
Yeni resimler eklenecektir.
Modlandıkca eklenecektir. Önerileri olan arkadaşlardan önerilerinizi bekliyoruzz.![]()
Merhaba,
Yeni resimler eklenecektir.
Modlandıkca eklenecektir. Önerileri olan arkadaşlardan önerilerinizi bekliyoruzz.![]()
ön panjuru 98 panjuru yap amblemı sıyah yapben cok ugrastım saxoyla yardımcı olurum her konuda buda benımkıydı
tampondakı o ızgarayı sıyah yap mat bak ozman ne guzel durucak
ck zevklı bı arac turkıyedekı ılk vts tamponu ben takmıstm 1.4 e
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
www.honda-tech.com
bırıncısı araca 5 cmlık yay alıcaksın saxo 1.4 ve 15 ler basılmıyor kolay kolay yayı ıstemesende kesıceksın ama spor yayı kes ap 5cm yada konı 5cm yay alabılırsın omp 6 cm bulursanda olur sen yay al ben sana yardımcı olurum zaten arkalar torsıyon arkalarıda 28 cm ayarında yapıcaksın servıse soylesen analr zaten sıteden cıtroencı ıstanbulda arkds var bn ızmırdeyım o tampndakı ızgarayıda heryerını gazteyle bantla kendın boya![]()
www.honda-tech.com
gökan abinin araç gerçekten son nokta olmuş bence yapılıla bilicek en güzel şeyler tam tadıyla yapılmış maşallah,kazasız belasız kardeşim umarım onun gibi bir araç çıkar piyasaya
CVK RS - izmir
kazasız belasız. cok beyenıyorum bende . fakat bunların modellerı ne oluyo ?
tek kapı olup 1.4 olanlarda var sanırım onlar ne oluyo bılgısı olan varmı ?
sahibinden de aratırken hangı kategorıde bakmamızlazım mesela ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)