o vida muhabbetini biLiorm :) YaLan oLmasın bi kutuda 100'ün üstünde vida wardı.. Fakat o kutuyu en kraL MDF'ci biLe zor yapar :) Tekrardan iii günLerde kuLlan
Printable View
o vida muhabbetini biLiorm :) YaLan oLmasın bi kutuda 100'ün üstünde vida wardı.. Fakat o kutuyu en kraL MDF'ci biLe zor yapar :) Tekrardan iii günLerde kuLlan
Allah kazasız belasız agız tadıyla binmeyi nasip etsin.tespih bigi araba maşallah
güzel araç yanlız 5zigen sarı jantda takarsan tatlı durur
olsun baran abi severek izliyorum senin s2k yı bide boost yaptır bence :D
elımde hızlı ve goruntulu bır araba alcak kadar para gecınce kesın s 2000 alırım onuda aynı böle yaparım :D:D:D
Allah daha iyilerini nasip etsin dostum alınca cok guzel ve sade yapacağına emınım ;)
cizmisin tamponlarin altini hep parlakligi kalmamis eskisi gibi
Abi ne demek istediğini anlamadımda ön dili kastediyorsan daha hiçbiyere dokundurmadım sağını solunu.Arabanın matlığını diyorsanda arabanın işleri yenı bitti detaylı temizliğe sokamadım hava sartlarından dolayı araba yatıyor garajda tesisatcıdan cıktığı gibi.
Ön dil takıldığı gibi,henuz hiçbiryere sürtmedim cunku kullanmadım arabayı tesisatcıda yattı 3 gun sonrada evde garaja koydum.Henuz nokta çizik yok anlıyacağın.
evet on dilde cizikler war sankiii
janttada cizik var sanki?
Jantın yarısı yok zaten ya dilde alttan törpülendi yarın boyaya vericem ahuuahuhaauh harbi komik şeyler bunlar.Benim arabamı başkası daha iyi biliyor ilginc :)
Allah allah niye öyle olmuş o =p
niye böyle biliyolar kanka senin arabanı tanınıyosun be bro =)
eet jantlardada cizik warr aaaaaaa
Walla sorma olm bi tanınıyorum bı tanınıyorum herkez tamponumdaki çizikleri sayıyor :) iş cıktı yarın yıkatıcam cekicem ön tamponun altını yerlere eğilip huauhauhauah