bugün 1-2 foto çektim ben,koyim istersen baran:)
Printable View
bugün 1-2 foto çektim ben,koyim istersen baran:)
Buraya koymada fırca yemeyelim drift organizasyon resim video bölümüne ekleyebilirsin ama..
kazasz belaszı abi drift olayında çok karizmatik
Eyw saolasın kardeş...
kazasız belasız ozlar acaip yakışmış nazar değmesin
kazasız belasız :)
Hadi tolga cek artık su arabayı :)
sabredin az kaldı :D
Nazar Boncuğu şart. Kazasız-belasız-cezasız sürüşler. S2000 zaten süper bir araç bir de Siyah olunca Akılları baştan alıyordur herhalde. Yani benimkini aldı biraz. :)
Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin...Teşekkürler..Tolgam artık cek arabamın resimlerini üzüyosun kızımı bak :)
Allah nazarlardan saklasın :) . Güle güle kullan...
Sevgiler :D
Tolga E.
Allah nazarlardan saklasın..Kızıltopraktan aldın sanırım arabayı=)
fotolar hala bekleniyor :)
baran olm dedemi senmi gördün :D bi siyah s2000 dedemle konuşmuş bana selam söölemiş senmisin o :D
muahuauh olm dedeni nerden taniyim ben :) Nasıl nerde konusmuşuz söle bi cunku yoldan tatlı amcalarla tonton dedelerle sohbet etme huyum var benim.
olayı açıklayım ozaman dedemin anlatımıyla :D
bir siyah s2000 hafif yerlerde :D tümseee sürtüo arabayı,dedemde ohh olsun sana diip gülüo,arabadakilerde dedeme :) dedemde kalkıp benm torunmda bööle işkence çektrio bize dio :D s2000nde amcacım torunun kim dio snn,dedemde ayberk dio tanıomusunuz yaa tanımayzmıyz çok iyi arkadaşım dio birazdaa konuşuolar falam filam =))
ama asıl soru ? kim bu s2000 mauhauahuah :D
Ben değilim walla.ben maslak sanayıdeki kasisler dışında hiçbiryerde sürtmedim arabamın altını :)
ayberk s207hdi plakan ne lan ayberk