kazasız belasız maşallah :)
Printable View
kazasız belasız maşallah :)
hayırlı ugurlu olsun maşallah iyi günlerde kullanın
maşallah hayırlı olsun.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
maşallah güzel araç güle güle kullanın
yalnız dikkatimi çeken birşey oldu araç arka kısmında ton farkı bariz belli oluyor foto ışığından mı yanıltıyor?
hayırlı olsun güle güle kullanın,size Ö.M. atmıştım hala cvp bekliyorum :)
hayirli ugurlu olsun.kazasiz belasiz günlerde kullanirsiniz insallah.
gerçekten çok hoşuma gidiyor bu araç
iyi günlerde kullanın frenlerinizde çok can alıcı olmuş.
hayırlı olsun ben roccodan daha cok seviyorum golfleri :)
Hayırlı olsun Serkan abi.
hayırlı olsun kırmızı kırmızı yakıyor :D
hayırlı olsun.kazasız belasız
kazasiz belasiz hayrlı olsn
Maşallah... kazasız, belasız inşallah
kanallı diskler ne kadar kaliteli fren yaptırır ?? değiştirdiniz..
çok güzel bi araba almışsın bence sciroco dan daha güzel iyi günlerde kullan maşallah .
hayırlı olsun Serkan abi :)
Fren sisteminde asıl rolü balata oynar. Disk, balatanın en verimli koşullarda çalışmasını sağlayan bir parça. Şehir içi kullanımlardaki fren performansında diskin rolü sadece balatanın bastığı yüzeyde iş yapar. Ancak hızlı kullanımlara ya da otoyolda yüksek süratlere ulaştığında disk ve balatanın muhakkak uyumlu çalışması gerekir. Frenajda balata ısıya dayanıklığı ve içerdiği materyal kalitesine göre aracını maksimum kalitede durdurmaya yönelik davranırken, disk ise kanalları ve oyukları sayesinde soğumaya çalışır ve fren performansını düşürmemek için elinden geleni yapar. Aracımın disk ve balata durumu iyi olmadığından ve seri kullanıma merakımız olduğundan EBC Groove Disk + Yellow Stuff balata tercih ettik ve mükemmel fren performansı sağladık.
Önce altyapıyı geliştiricem aracımda...
hayırlı olsun rengiyle duruşuyla çok güzel bir araç kazasız belasız sürmen dilegiyle...
maşalllah hayırlı olsun kırmızı olsun iki kuruş fazla olsun :)
Serkan abi hayırlı olsun. :) Güzel bir yazılım filtre ve egzos sistemi ile çok zevkli bir araca dönüşeceğini tahmin edebiliyorum. Allah kaza bela vermesin. :)
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin çok güzel :)
adaş abi hayırlı olsn allah kaza bela vermesin.
Antalya'da hiç görmemiştim.
Hayırlı olsun.Yurt dışında ilgilenen çok gti sahibi var.
Serkan hayırlı olsun , en sevdiğim golf kasası. Hem tek kapı hemde kırmızı oluşu mükemmel olmuş güle güle kazasız belasız kullan :) kesinlikle sciroccodan daha iyi bir tercih olmuş...
Hayırlı olsun, Güle güle kullan.
hayırlısı olsun abi kazasız belasız cezasız iyi sürüşler...:)
Hayırlı olsun abi. Harun abinin arabayı almışsın Antalya'dan? :) Arabayı biliyorum. Az binmedim. Çok temiz araçtır. Güle güle kullan... :)
Teşekkür ederim herkese...
hayırlısı olsun cok cıcı
Serkan dükkanda yoktu araba görememiştim; burda gördük kazasız belasız kardeş neler yapılır bu motora be :)
Aracın çok güzel gözüküyor Serkan Abi kazasız belasız güle güle kullan :) Edirne' de aynı renk ve aynı donanımlara sahip bir GTI' ımız var bu da linki:
VW Golf GTI - 270 HP
Şuan üzerinde ufak tefek oynamaları var dergiye çıktığı zamanki haline göre (hem görsel hem de performans açısından)
hayırlı olsun efsane bı kasa cok hosuma gıdıyo bu kasanın gtı maşallah