|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: civic 1.4 is
|
arkadaşlar bu da bizim civic.. sadece görsel değişiklikler yapmak istiyorum. önerilerinizi alabilir miyim? tüpü de yeni taktırdım.. artık yakıttan tasarruf ettikçe görsel modifiyeye yatıracağım.. çok iddialı görünmek istemiyorum. aracımı seviyorum.. burdaki civicleri görünce acayip içimin yağları eridi.
sizinkiler kadar olmasa da biz de bişeyler yapalım diyoruz. her türlü öneriye açığım..![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
dışta yapılcak çok şey varmış gibi görünüyo yay jant lastik film jdm far jdm stoplar çıtalar ön logo vb gibi zaten burda yapılmış bi sürü araç war sedan olarak onları incelersen çözümü bulursun bnce..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ya ama antakyada yaşıyorum şimdi yollar inanılmaz kötü, arabayı basarsam elimde kalır diye korkuyorum.. basmasamda çok mu kötü durur
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
dostum neden bizimkiler kadar olmasın ki yapacağın ufak tefek şeyler zaten yeteri kadar gösterir aracını benim fiktimi soracak olursanız öne güzel bir lip logodaki H yi kırmızı yapsanız 16 güzel bi model jant 5 lik yay spoon ayna jdm stop 3 m ince tip apoiler dahasınada gerek yok
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
jant lastik yaparsan leylek oluyor biraz...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bir de ben de görüyorum elbet burdaki araçları, ama tecrübeli kişilerden nokta atış şeklinde öneri olsa mesela mugen ön panjur mu yoksa şu ızgaralı olan mı? jant ve renk? vs.vs...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Eg5
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Jant + lastik + yay + jdm far + lip + pasta/cila + 1-2 sticker.
Çok çıtır bir şey olur. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
şu an orjinal yay üzerinden ne kadar basmak lazım..? yollar dediğim gibi inanılmaz kötü en azından biraz kurtarayım..
siz yeni başlamışsınız yaa şu resimdeki hale gelene kadar ne kadar masraf oldu...? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
masallah
bi jant yay ile basla istersen gerisi gelir
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
jant+yay bin lira tutmuştur far karaltmayı biz yaptık zaten başkada bir işlem yok
ve karlık+panjur+spoon ayna vs eklemeler yapılcak |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
güzel örnek olmuş 5 cm iyi yeterli...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
cahilliğimi bağışlayın ama ![]() şu nan üzerindeki yaylar üzerinde işlem yapsam olmaz mı? sizin taktırdığınız spor yay mı? bi de marşpierleri boya renginde alıyomuyuz yoksa boyatıyomuyuz? Son Düzenleyen gommes; 06-03-2011 09:52. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
lip = ön tamponun altına takılan ek
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
öne lip:80 spoon ayna:180 yay:200 jant lastik eğerki 2. el alırsanız spoon tarzı bişi:800tl 3m bagaj üstü çıta 70 jdm stop:280 hafften bide film çekilip ön logo kırmızı olursa bir kaçta hoş sticker:200 aşa yukarı fiyatlar yerine göre değişebilir __________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
boyalı şekilde alamazsın boyatman gerek yaylarada üzerindeki yaylar kalarak amortsör başlarından indirenler var ama pek sağlıklı olcağını düşünmüyorum spor yay en iyisidir
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
spoon yerine daha farklı bi jant secebilir bence farklılık acısından
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Ön tampona ek araç rengi olacak + içi boş lan panjurlardan araç rengi olarak takılacak
Amerikan park + farları hiç elleme + Spoon ayna cama yapışık olan tarafı siyah dışarda kalan tarafı araç rengi + bagaj üstü m çıta arka yüzü siya araca bakan tarafı araç rengi Ledli Smoke stop yada benim sevdiğim tarz bagaj üstündekilerle aynı devam eden jdm stoplardan takın onlar zor bulunduğu için ledli smoke diyorum vede güzel bir jant lastik takıp 5 lik yay takarsanız sade güzel olur
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
ortalama 2000-2500 tlye güzel bişi çıkar ortaya ama acele etme topla parçalarınının hepsini bi anda yaptır tek seferde halletmiş olursun...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:42 ::::

sizinkiler kadar olmasa da biz de bişeyler yapalım diyoruz. her türlü öneriye açığım..

bi jant yay ile basla istersen gerisi gelir