|
|
#1 | |||
![]() |
82 model ilk sahibinden aldığım tertemiz aracım
3 ay önce toparlanmaya işi bilen bir arkadaşım sayesinde girişilmiş. Ben devraldım, araçta 15 gün önce takılan Atiker LPG sistemi var. Kendisini 167.933 km de aldım şu an 168.078'de Motor hiç açılmamış ![]() Şu ana kadar hiç bir darbe ve kazaya maruz kalmamış olmakla birlikte belkide Türkiye'deki en temiz 3.15 coupe'dir İçindeki tüm etiketler, orjinal teybi (Teybin radyo kanalı çalabilmesinin ruhsatnamesi dahi duruyor ). Gayet temiz ve diri bir araç, bu şekilde binmeyi planlıyorum. Tek modifiyesi amerikan parkları ![]() Zamanla orjinal dokunuşlarla güzelleştireceğimi düşünüyorum. Karşınızda BMW m10 315 Coupe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + Olarak Yeni fotoğraflar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Güncel Fotoğraflar - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Şu anki hali - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() Nazara inanırım, kem bakan gözlere şiş olsun
Son Düzenleyen DetailEF; 27-10-2011 00:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
oha can çok diri kalmış bir araç. Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Amacın ne senin yaa
![]() Yalnız Araç Canlıı hee..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Çok temiz la bu maşaallah
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
plaka iyiymiş
maşallah çok diri duruyor
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Kazasız belasız kullanın çok temizmiş
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
hayırlı olsun maşallah çok temiz duruyor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 11' BMW 5.20D
|
Dun sonax ın onunde gordum canlısı daha bır guzel.Hayırlı olsun kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Hayırlı olsun can maşallah
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: pek yakında :)
|
maşallah kardeşim,geçen çiftede gördüm çok güzel duruyordu cidden,Allah kaza bela vermesin keyifle bin inş
__________________________________ -35 VT 555 98 vti -35 AD 5528 04 ep3 -35 EA 6432 08 fn2 -35 ?? ![]() nur içinde yat,seni hiç unutmayacağız madi...!!! parts dealer - boostprojects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: pek yakında :)
|
eyw,saol cnm benim
__________________________________ -35 VT 555 98 vti -35 AD 5528 04 ep3 -35 EA 6432 08 fn2 -35 ?? ![]() nur içinde yat,seni hiç unutmayacağız madi...!!! parts dealer - boostprojects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
maşallah çok güzel duruyor, bu kadar temiz sakladıkları için teşekkür etmek lazım eski sahiplerine...
ayrıca m10 motor da efsanedir
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:42 ::::

3 ay önce toparlanmaya işi bilen bir arkadaşım sayesinde girişilmiş. Ben devraldım, araçta 15 gün önce takılan Atiker LPG sistemi var. Kendisini 167.933 km de aldım şu an 168.078'de
). Gayet temiz ve diri bir araç, bu şekilde binmeyi planlıyorum. Tek modifiyesi amerikan parkları