Hayırlısı moruk :) Yakıt konusunu biliyosun bnm için yaksada problem değil :D
M10 zaten efsane TR'de turbolayan felanda yok ciddi güzel bişey çıkaracağına eminim :)
tekrardan maşallah megatron'a :)
Printable View
Hayırlısı moruk :) Yakıt konusunu biliyosun bnm için yaksada problem değil :D
M10 zaten efsane TR'de turbolayan felanda yok ciddi güzel bişey çıkaracağına eminim :)
tekrardan maşallah megatron'a :)
e tamam ben demıstım senın araba 1500 cc degıl dıye aman neyse konuyu hıc etmıyelım sadece tamponmu buldun sen neler varmıs oralarda dokul bakem
sen bırak şimdi arabayı turbolamayıda istanbula gelcenmi bana onu soyle :D
maşallah kazasız belasız +++
12 cm ? ..
bence araç özel siparişle yapılmış bir araç can ilk sahibinden aldı ve adam hasta bmw ci bunun haricinde elinde 2-3 tanede daha bmw var diye biliyorum ki bu araç son seri yapılan e 21 lerden bence özel siparişle yapılmış bir araç
Iyide ozel siparis bile olsa bugune kadar hic duydunuzmu blok ayri kapak ayri manifold vs ayri siparis araba
Ozel siparis donanim dir renktir yani
can aracın 3. sahibi öyle söylemişti kendisi
Tampon nerde hacı takmadın mı daha :D
3.16 ama 1.8 bizin eski E30 coupe öndeki plaketinde yazıyordu 3.16 diye ama hacim 17xx'di yani değişik ama hacim 1.8 felan
abi bana şasi numarasının son 7 hanesini göndersene bakalım özelliğide güzelliğide çıkar meydana
ya şimdi bmw nin silindir hacimleri gerçekten muamma :D hiç model numarasıyla alakası yok
mesela en iyi bildiğim e30 serisi ordan bie örnek vereyim
316 ile 318 arasında ki fark beyin enjektörler emme manifoldu
blok ve blok içi olduğu gibi aynı
yani bir m40 316 aslında 1600cc değil 1800cc dir.
ben cana daha öncede sölemiştim silindir hacmin senin büyük bir ihtimal 1600 cc dir yada 1800 cc dir diye ama bna inanmamıştı
Araba 315 olduğu için 1.8 olmaması gerek normalde.. Yani, en azından hiç bir kaynakta rastlamadım 1.8 315'e :)
316 lar 80'e kadar 1.6, 80'den sonra 1.8 mesela..
reis bi gün e21 alırsam bertan abiyle senin arabanın yüzünden olucak, maşallah umarım istediğin herşeyi yaparsın :)