hayırlı olsun müdür yaşlılara R yapmak yakışmaz ama hadi neyse :)
Printable View
hayırlı olsun müdür yaşlılara R yapmak yakışmaz ama hadi neyse :)
Abi hayırlı olsun :)
Aracın maşallahı var kazasız,belasız inş.
Selçuk Abi Güle güle kullan tekrardan. Çok güzel typer fotosu çekerim biliyosun :D
maşşllh çok diri duruyo
Masallah cok iyi arac , hayırlı olsun kazasız belasız inş :)
masallah cok guzel duruyor
Selçuk abicim kazasız belasız maşaallah diyelim. Bıraktığımız gibi tertemiz duruyor işte :)
Şimdi arşivi döktürmeyin bana :D
sağolun dostlar,arkadaşlar...Allah razı olsun :)
@ali erhan gibi cd ye döküp gönderebilirsin :D
plaka işi için başvurduk bakalım bu hafta itibariyle öncelikle vizemiz var sonrası çiziklerden dolayı ön tamponu boyayacağım,detaylı bir temizlik boya koruma vs sonrası mümkünse coil olmadı koni+yay,fitre egzoz işlerine başlayacağım danışmak istediğim birşey var ;
ara borumuz 63 lük sona elimde bulunan 63 lük gredyy mi ( silencer i var ) yoksa şu varex egzoz sistemimi yapsam karar vermiş değilim genelde sakin kullanmıyorum ztn,varex egzoz kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim :beuj:
bir diğer konu bu gruppe-m filtrenin orj ile replikası arasında çok fark varmıdır yaz kış sorunsuz su çekme vs derdi olamadan kullanabileceğim bir fitremidir ?
[QUOTE=ali;408484]
böyle bi tahliyesi var...yani herhangi bi suyun filtreye gitme problemi yok...
http://i2.photobucket.com/albums/y50...impression.jpg
[QUOTE]
hayırlı olsun :)
bu fotodaki 2 araçta izmirde :)
abi gruppemın orj le replikası arasında ole cok fark yok dıodu tolga abı (jad type r)bılmıom bence o kadar para vermeye gerek yok.
egzos a gelınce bende varex var ben cok memnunm huzur:) 4 defa benı polısten kurtardı.eskı typer dada kullanıodum hıc ceza yemedım onla.egzosu kaplıyken uzun yolda oem gıbı hıcbı farkı yok duz boru fln fark etmıor.
polıs derdım yok dıosan ama tabıkı greddy cunku varexın sesını cok begenmeyebılırsın dc headers kullanıcaksan.ama headersı kıddracıng takarsan of dıyorum ne takarsan tak dehşet cıkıor ses:D
ses örneği:
varex varken dc headers 63luk duz boru 76lık varex
http://www.streetfire.net/video/ibiz...er_2061967.htm
burdada kıdd headers 70lık duz boru 76lık varex
YouTube - ep3 type r sound 2
@ Alp Type R35 tşk ederim,sağolun arkadaşlar :)
evet tuncer çağlarla bi foto yapmak lazım :)
kıdd racing headers ile ciddi nefis olmuş ses :) polis derdi çok yok çünkü evle işyerim 5 dk çoğu zaman arabayı götürmüyorum bile kapalı garajda duruyor işte cumadaaan cumaya fln kullanılıyor :)
kamercim çok tşk ederim açıklamalar ve video için :)
gruppeM ile istesen de su çekemiyorsun merak etme
sağanak yağmur altında gazladım , öndeki araçlardan gelen suyu yiye yiye gazladım
merak etmene gerek yok , test edildi onaylandı
hatta enes ve muharrem'e de bu konuda danışabilirsin
kar yağdığında ön cam altındaki scoop'una poşet sıkıştırıyordum kar içeri birikmesin diye
sadece söyleyebileceğim tedbir bu
yoksa giderken vs. aklın kalmasın hiç
anladım erhancım tmm dır filtrede kara kıldm :icon_tup:
kidd ile budy clup headers arasındaki farklılıklar neler peki arkadaşlar biliyorsunuz bizde genelde biri bir ürün alıyor takıp kullanınca gayri ihtiyari olarak övüyor,sonra o ürün hit oluyor :D izmirde budyclub lı bi type-r mız vardı headers öncesi sonrası farklılığı onda net olarak görmüştük...bizzim erol un eski eg vtec ile denemelerinde 230 a kadar 1.5-2 boy geride kalırken budyclub hedares ve komple egzoz sonrası tüm viteslerde 2 boy kadar önde oluyordu aracın gelişimi bu şekilde oldu...kidd için bu tarz bir ornek varmıdır peki?
stage 2-3-4 egzantrikle sıkıştırma ile pistonlarla oynamadıktan sonra buddy ile kidd arasında aman aman bir fark olacağını sanmam
ama dc ile bu ikisi arasında ciddi fark vardır