http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...6_237936_n.jpg[/QUOTE]
maaşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın :)
Printable View
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...6_237936_n.jpg[/QUOTE]
maaşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın :)
Maşallah çok güzel yay şart ama veya coil
amın,cok saol erhancım :)
@nakayama cok sagol,hafta ıcı muayene sonrası calısmalara baslıyoruz ıns,leylek gıbı duruyor cıdden :)
hayırlı olsun kazasız belasız....
kazasız belasız günlerde..
eski aracınızda çok temizdi sürekli görüyodum narlıderede :)
coilover,gruppem fitremiz takıldı subap ayarı yapıldı,gaz teli değişti sırada debriyaj ve egzoz sistemi var haftayada onları halledeceğim inş...akabinde aracın son halini fotolayacağım,sonrası Allah kerim :D
selçuk sakın egz. bilmem ne falan filan motor içine girme, beyin falan da dahil. yok yürüsün yok daha iyi gitsin gerek yok, bakarsın seneye talip olurum herşey istediğim gibi olursa :D :D :D araba mümkün olduğunca stock kalsın :D :D :D :D
Allah kaza bela vermesin tekrardan :)
hayırlı olsun maşallah
gruppeM hayırlı olsun :D
vtec açtıktan sonraki gidişindeki farkı hissettin mi? sesi beğendin mi? anlat? :D
artık 221hp/202nm'sin , hayırlı olsun :):):)
kanka ben eski vti'ımı da özlüyorum eg hb'imi de , cooper'ımı da hatta 1,6ies'imi de :D
özlüyorum içimde kaldı vs. gibi bir durum yok , içimde kalsa nazarım değer , karşı tarafa da hayrı olmaz hem...
allah selçuk'a güle güle kazasız belasız nazarsız dertsiz tasasız kullanmayı nasip etsin :)
ama olm bak şu aşağıdaki sistem cidden doğru :
k20 : :rolleyes:
k20 + cai : :)
k20 + cai + headers + egzoz : :D
k20 + cai + headers + egzoz + kpro : :eek:
kpro ya karşıyızzz :D :D :D
Liste eksik kanka,.
k20 + cai + headers + egzoz + kpro + coilover + uzun yolda yüksek süratli bol kullanım + shift calibrasyonlu bilek : :allaalla:
hahahaah sistem mükemmel erhan :D:D
cai+headers+egzoz da kalalım yüzümüz hep gülsün erhancım :D
Allah razı olsun çok sağol,valla sesi gidişi cidden çok değişik geldi hatta şöyle söyleyeyim dün gece yarım depo benzin yedim desem aldığım hazı anlarsın herhalde erhan eheueheu :D:D
@ MiaMi;tayfun valla ne yalan söyleyeyim bende eski arabamı özlüyorum hala bu nasıl bir sevda artık anlamadım gitti :) senin formülüde tuttum tayfun :D
@M.alaçiçek formül başarılı cidden :)
öyleyiz demi :D:D
Çok güzel, Maşallah...
Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.