masallah kırmızı aracta cok guzel duruyor
Printable View
masallah kırmızı aracta cok guzel duruyor
oooo Forumda Oldugunu görmedım.Allah kaza Bela Vermesın Çok güzel araba.Jantta Diğer model olsaymış Çok güzel olurmus.
:) ankaradaki sato saxoya gerek yokki bursadaki teneke saxonun nasıl gıttıgını herkez cok ıyı bılıyor ;) bunu izmirdede herkez gormustu bu işler tamamen ustalıga ve paraya bakar arkadaslar ama emekte cok önemlı tabı aslında bu islerın sonu yok boye devam edıp gıdıyo sen benı ben senı derken en iyisi hiç bulaşmamak :D
Kazasız cezasız.
Maşallah Renk süper kazasiz belasiz
edit : Videoyada bi maşallah :)
hayırlı olsun
kazasız belasız iyi günlerde kullan..
çok beğendiğim bi Vts,hayırlısı olsun kazasız belasız günler dilerim :)
maşallahh maşalahhh
Arkadas nokta enter yapmis .. Dogru soze ne hacet ..
Hayirli olsun kazasiz belasiz bu arada ..
Edit ..
Ya orjinal egzantrikler ile 52 li bir arabanin gecilebilitesi bana pek olagan gelmiyor arkadas kim okuyo ufluyo bu arabalari montajina malzemesine 1000 - 1500 tl verip egzantrik timing yaptiran adam bosami ugrasiyor saka gibi .. Bu arabayi baz almiyor genel konusuyorum . Yada orjinal sanzimanli bi arabanin 13 61 mahrutiye sahip olani gectiginin soylenilmesi falan ..
Eskı ty yenı 38 vt saxo arTık antalyada yenı plakasını beklıyorr. Hayırlı uğurlu olsunnnn. Hem murata hem bizeeeee :))))
kim aldı demeye korkuyorum erdinç ustaaaa :D
Hayırlı olsun abi...
gelecek hafta büyük roll günü...
manavgatlılar kemerliler kumlucalılar...en hızlı 100 makina tek şampiyon SASDASDADAd:D
Emre kankınız aldıı gençlerrrr