Zübeyir abi tekrar tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela yüzü göstermesin estircez bu yaz ,kismeye kulak asma :D
Printable View
Zübeyir abi tekrar tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela yüzü göstermesin estircez bu yaz ,kismeye kulak asma :D
Kazasız belasız binin...
oo abicim hadi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ya
Hayırlı olsun..Güle güle kullanın
hayırlı olsun zübeyir abi kazasız belasız
maşALLAH.cok güzel duruyo..
Ahashasa Zübeyir terkrar sahalara döndü.Hayırlı olsun kankam.Kimseyi s...kleme boşver dogru tercih yapmışsın..
hayirli ugurlu olsun benimde cok sevdigim typerlar arasindadir hka allah gonlune gore kullanmak nasip eder insallah
maşallah hayırlı olsun
hayırlı olsun..
masallah kazasız belasız
KAzasız cezasız inşallah çook güzel :)
zübeyirr abii kiim ne demiş hani nerde ,çok aşağıdalar galiba, ses gelmiyor bizim katlara :)
Araba pertler perti duruyor her tarafı yamuk çok kötü leş gibi. Sanarsın ki murat 131 gitmiyodurda bu.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
Hayırlı olsun.
Zübeyir kardeşim hayırlı olsun inşaallah. Allah nazarlardan korusun. Sen takma kafana, o diyenlerin araçlarını zaten ben iyi biliyorum :) boyasız hatasız diyipde millete araba itelemeye çalışan tipler...Onların ne mal olduğu ortada.
Ben bu aracı herşeyi ile bilerek aldım, bence nadir güzel araçlardan. Ama gücüm yetmedi artık :) yoruldum, ek9 yordu bizi...FN2 den de vazgeçirdiniz :D bakalım artık kısmette ne varsa.
İnşaallah güzel şekilde aracı yükleyip rollerde görmek istiyoruz :)
Hayırlı olsun iki tarafada. Çabuk gitti buralardan HKA:D
selman
ali abi fn2 den vazgeçmene üzüldm senden güzel bi fn2 beklerken olmadı bu.
kankacım kazasız belasız kullan çok sevindim çok mutlu oldum bidaha satma sakın arabanı :)